De perfecte verbouwing

Woonprogramma waarin deelnemers ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien krijgen in virtual reality. Dankzij VR worden ze geholpen om door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Niet één, maar twee architecten nemen het tegen elkaar op en maken elk een ontwerp voor hen. Wiens ontwerpt wint? En, nog belangrijker, hoe mooi en 'perfect' wordt de verbouwing?

Elke maandag bij RTL 4 om 20:30 uur en op Videoland.

Bob & Danja

Bob en Danja wonen samen met hun 5 jarig zoontje Sem in een bungalow in het pittoreske Heilig Landstede, een dorpje onder de rook van Nijmegen. Het huis is in 1987 gebouwd maar is erg gedateerd. Daarnaast missen ze een extra kamer. Ze weten niet hoe ze hier al hun dromen uit kunnen laten komen. Twee architecten gelukkig wel. Zij brengen in virtual reality twee unieke ontwerpen tot leven.

Shop de stijl

Keuken

De keuken en eethoek is naast de woonkamer een ruimte waar je veel samen bent met je gezin, vrienden of familie. Het is een verlengstuk van de woonkamer. Je start de dag met een ontbijt in de keuken, maar sluit de dag ook af met de bereiding van het avondeten of een toetje. Hoe gezellig is het om een maaltijd te bereiden in je keuken terwijl je vrienden of familie aan tafel zit. Op deze manier ben je onderdeel van de gesprekken en betrek je je gezelschap bij het koken!

Wil jij ook ‘De Perfecte Verbouwing’?

Van je huis een thuis maken, daar helpen we je graag bij. Het kan lastig zijn om de juiste kleurencombinatie te vinden voor de sfeer in je huis, of om jouw gewenste woonstijl neer te zetten. Wil je jouw huis een make-over geven of ben je op zoek naar een compleet nieuw interieur? We helpen je er graag bij met een persoonlijk en compleet interieuradvies. Onze adviseurs staan voor je klaar met advies dat bij jou past.

Piet’s inspiratie magazine

Dit magazine staat vol met woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubelen en stijlvolle accessoires. Ontdek de stijl die bij jou past en maak gebruik van Piet's woontips. Laat je inspireren door ruim 150 mooie woonmerken!

Piet Klerkx woonwinkel

Piet Klerkx is met zes vestigingen dé grootste woonwinkel van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je alles om van je huis een thuis te maken. Kom langs voor eindeloos veel wooninspiratie, de laatste trends én onze uitgebreide collectie van toonaangevende merken.

Piet Klerkx woonwinkel
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten