De perfecte verbouwing

Woonprogramma waarin deelnemers ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien krijgen in virtual reality. Dankzij VR worden ze geholpen om door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Niet één, maar twee architecten nemen het tegen elkaar op en maken elk een ontwerp voor hen. Wiens ontwerpt wint? En, nog belangrijker, hoe mooi en 'perfect' wordt de verbouwing?

Elke maandag bij RTL 4 om 20:30 uur en op Videoland.

Kiki en Sjors

Kiki Gommans (32 jaar) en Sjors Gommans (31 jaar) runnen samen een sieradenlijn en eigen conceptstore. Ze worden hiermee steeds groter en succesvoller en hebben inmiddels ook iemand in dienst voor de content.  Dit doen ze nu vanuit hun atelier maar wanneer er ook nieuwe collectie binnenkomt ligt dit ook deels op hun slaapkamer. De leegstaande loods achter hun huis zou hiervoor zeer geschikt zijn en dit is op dit moment nog één grote open ruimte is. Ze weten niet hoe ze hier al hun dromen uit kunnen laten komen omdat ze graag out of the box denken. Twee architecten gelukkig wel. Zij brengen in virtual reality twee unieke ontwerpen tot leven.

Shop de stijl

Woonkamer

Je woonkamer is het hart van het huis. Het is een punt waarbij iedereen zich verzameld voor een gezamenlijke activiteit. Of je nu samen met vrienden een voetbalwedstrijd kijkt, met familie spelletjes doet of geniet van een goed boek en een kopje thee, dit gebeurt allemaal op de centrale plek in het huis. We brengen hier de meeste tijd door met elkaar. Daarom is het belangrijk om je woonkamer in te richten naar eigen wens. Vaak straalt deze kamer jouw persoonlijkheid uit.

Wil jij ook ‘De Perfecte Verbouwing’?

Van je huis een thuis maken, daar helpen we je graag bij. Het kan lastig zijn om de juiste kleurencombinatie te vinden voor de sfeer in je huis, of om jouw gewenste woonstijl neer te zetten. Wil je jouw huis een make-over geven of ben je op zoek naar een compleet nieuw interieur? We helpen je er graag bij met een persoonlijk en compleet interieuradvies. Onze adviseurs staan voor je klaar met advies dat bij jou past.

Piet’s inspiratie magazine

Dit magazine staat vol met woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubelen en stijlvolle accessoires. Ontdek de stijl die bij jou past en maak gebruik van Piet's woontips. Laat je inspireren door ruim 150 mooie woonmerken!

Piet Klerkx woonwinkel

Piet Klerkx is met zes vestigingen dé grootste woonwinkel van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je alles om van je huis een thuis te maken. Kom langs voor eindeloos veel wooninspiratie, de laatste trends én onze uitgebreide collectie van toonaangevende merken.

Piet Klerkx woonwinkel
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten