WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

De perfecte verbouwing

Woonprogramma waarin deelnemers ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien krijgen in virtual reality. Dankzij VR worden ze geholpen om door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Niet één, maar twee architecten nemen het tegen elkaar op en maken elk een ontwerp voor hen. Wiens ontwerpt wint? En, nog belangrijker, hoe mooi en 'perfect' wordt de verbouwing?

Elke maandag bij RTL 4 om 20:30 uur en op Videoland.

Marco & Lisa

Marco van Dijk (50 jaar) en Lisa van Dijk (49 jaar) begonnen 5 jaar geleden aan hun zoektocht naar een nieuw huis. Ze waren de drukte in Rotterdam zat en snakte naar rust. Op dat moment werden zij verliefd op een grote woonboerderij op de Veluwe. Het voelt alleen nog of ze in het huis wonen van iemand anders en niet helemaal eigen. Dit komt vooral door de onlogische indeling van de benedenverdieping. Ze weten niet hoe ze hier al hun dromen uit kunnen laten komen. Twee architecten gelukkig wel. Zij brengen in virtual reality twee unieke ontwerpen tot leven.

Shop de stijl

Slaapkamer

Je slaapkamer inrichten, waar begin je? Uiteraard start je met het bepalen van de indeling van je slaapkamer. Denk aan: opbergruimte, waar je bed of boxspring komt te staan, behang of een likje verf aan de muur, meubels, verlichting en ga zo maar door. Om je slaapkamer naar jouw wensen in te richten hebben we alles voor je in een woonwinkel: bedden, boxsprings, matrassen, bedtextiel (alleen verkrijgbaar in Waalwijk) en kledingkasten. Voor ieder wat wils!

Wil jij ook ‘De Perfecte Verbouwing’?

Van je huis een thuis maken, daar helpen we je graag bij. Het kan lastig zijn om de juiste kleurencombinatie te vinden voor de sfeer in je huis, of om jouw gewenste woonstijl neer te zetten. Wil je jouw huis een make-over geven of ben je op zoek naar een compleet nieuw interieur? We helpen je er graag bij met een persoonlijk en compleet interieuradvies. Onze adviseurs staan voor je klaar met advies dat bij jou past.

Piet’s inspiratie magazine

Dit magazine staat vol met woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubelen en stijlvolle accessoires. Ontdek de stijl die bij jou past en maak gebruik van Piet's woontips. Laat je inspireren door ruim 150 mooie woonmerken!

Piet Klerkx woonwinkel

Piet Klerkx is met zes vestigingen dé grootste woonwinkel van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je alles om van je huis een thuis te maken. Kom langs voor eindeloos veel wooninspiratie, de laatste trends én onze uitgebreide collectie van toonaangevende merken.

Piet Klerkx woonwinkel
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten