Designers

trendzettend!

Gijs Papavoine

Het eerste ontwerp van Gijs Papavoine voor Design on Stock was meteen raak: stoel Penta.

Gijs Papavoine is designer voor Design on Stock

Gijs Papavoine (1949) studeerde af aan de Hogere Technische School en de Academie voor Industriële Vormgeving, afdeling Productontwerpen te Eindhoven. Aanvankelijk begon Gijs bij Montis op de afdeling productontwikkeling. Zijn carrière ging verder als product manager, leider van het ontwerpteam en ten slotte als adjunct-directeur.

Inmiddels heeft Gijs zijn sporen verdiend in de designwereld. Als ontwerper heeft hij altijd de mensen voor ogen voor wie hij zijn ontwerpen maakt. Comfortabele objecten met een zekere ingetogenheid. Zijn meubelontwerpen worden gekenmerkt door ronde en hoekige lijnen en zijn vaak compact en multifunctioneel.

Gijs Papavoine

Inmiddels heeft Gijs zijn sporen verdiend in de designwereld

Stoel Penta, het eerste ontwerp voor Design on Stock

Het eerste ontwerp van Gijs Papavoine voor Design on Stock was meteen raak: stoel Penta. Een bijzonder comfortabele kuipstoel die aan de eettafel past. Deze stoel heeft compacte afmetingen en is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Gijs Papavoine ontwierp tevens barkruk Barran voor Design on Stock, die dezelfde slanke en strakke belijning kent en helemaal inspeelt op de trend van eten op niveau; aan een bar of kookeiland.

Red Dot Design Award

In 2011 ontving Gijs Papavoine de Red Dot Award, een internationale prijs voor design, die sinds 1955 jaarlijks wordt uitgereikt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen. Hij ontving de prijs voor het modulair zitsysteem Basso.Designer Gijs Papavoine: "Het is de tweede keer dat ik een Red Dot Design Award heb gewonnen. Ik zie die onderscheiding als de waardering voor de totale samenwerking tussen opdrachtgever en ontwerper. Geen goede opdrachtgever, geen goed ontwerp. Vandersluis heeft mij de opdracht gegeven om een lineair zitsysteem te ontwikkelen. Ik denk dat we geslaagd zijn in het beantwoorden van deze opdracht, in combinatie met de vormentaal van een no-nonsense Nederlands bedrijf, met zijn eigen specifieke en hoogstaande kwaliteit!"

Je vindt de collectie van Design on Stock in de woonwinkels van Piet Klerkx in Waalwijk, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Maak je huis een plek om van te genieten

Advies, tips & trends

NIEUW: Piet's magazine

  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018
  • Gratis magazine t.w.v. €5,95
  • De nieuwste collectie

Wooninspiratie

Blijf op de hoogte van de laatste trends

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

Nu niet het moment om inspiratie op te doen?

Ontvang om de twee weken tips, adviezen en inspiratie in je inbox

Een keer in de twee weken ontvang je een nieuwsbrief boordevol met de laatst trends, inspiratie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen!

Schrijf je in en ben altijd als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.

Bekijk een voorbeeld

Of doe leuke ideeën op via , of Pinterest

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×