Designers

trendzettend!

Hans Daalder

Eén van de ontwerpers die bijdraagt aan de collectie van Bert Plantagie is Hans Daalder (1963). Hans Daalder studeerde aan de Design Academy in Eindhoven en heeft sinds 1990 zijn eigen ontwerpbureau.

Hans Daalder is designer voor Bert Plantagie

Eén van de ontwerpers die bijdraagt aan de collectie van Bert Plantagie is Hans Daalder (1963). Hans Daalder studeerde aan de Design Academy in Eindhoven en heeft sinds 1990 zijn eigen ontwerpbureau. Ontwerpbureau Daalder Industrial Design is gevestigd in een woonboerderij in Rossum. Hans Daalder werkt veel in opdracht van meubelproducenten in Nederland en Duitsland. Zijn kracht schuilt in het bedenken van bijzondere ontwerpen die een groot publiek aanspreken.

Beginnen met een leeg vel papier

Naast het ontwerpen van meubelprogramma's, stond Hans Daalder ook aan de basis van grote inrichtingsprojecten, zoals de Reha-Klinieken in Duitsland en inrichtingen van bedrijven in Nederland. Hans Daalder is ontwerper in hart en nieren. Gepassioneerd door zijn vak, gaat hij door tot een ontwerp perfect is. 'Je begint met een leeg vel papier, ordent je gedachten in beelden en blijft dan schaven en schuren tot het beeld optimaal is, totdat je een band aangaat met je ontwerp. Ik leg de lat hoog, voor mezelf en voor mijn mensen. We vragen elkaar regelmatig: Zou jij dit ontwerp zelf in je huis willen hebben? Zo niet, dan kan het dus beter! En moet het beter.'

Hans Daalder

Ik leg de lat hoog, voor mezelf en voor mijn mensen


Hans Daalder heeft het liefst de vrije hand

Hans Daalder maakt het liefst ontwerpen waarbij hij de vrije hand krijgt van de opdrachtgever, om zo een collectie naar eigen idee vorm te geven. Met Bert Plantagie ontwikkelde hij een zeer nauwe samenwerking, waaruit sinds 2000 de mooiste collecties zijn voortgekomen.

Voor Bert Plantagie ontwierp Hans Daalder o.a.:

Tafels: eetkamertafel Bridge, bijzettafel Fluid, eetkamertafel Hook en salontafel Vision. Stoelen voor Bert Plantagie: Class, Clever, Crack, Isabel en Pallas. Buitenmeubilair: terras ligstoel Knock Out Single en Knock Out Double, terrastafel en stoelen Bridge & Moon en Bridge & Shine.

Je vindt de collectie van Bert Plantagie in alle woonwinkels van Piet Klerkx.

Maak je huis een plek om van te genieten

Advies, tips & trends

NIEUW: Piet's magazine

  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018
  • Gratis magazine t.w.v. €5,95
  • De nieuwste collectie

Wooninspiratie

Blijf op de hoogte van de laatste trends

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

Nu niet het moment om inspiratie op te doen?

Ontvang om de twee weken tips, adviezen en inspiratie in je inbox

Een keer in de twee weken ontvang je een nieuwsbrief boordevol met de laatst trends, inspiratie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen!

Schrijf je in en ben altijd als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.

Bekijk een voorbeeld

Of doe leuke ideeën op via , of Pinterest

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×