Designers

trendzettend!

Harry en Harm Vink

Met de stroom meegaan, trends volgen, ontwerpen voor de grote massa? Niets voor de gebroeders Vink.

Harry Vink en Harm Vink zijn de oprichters van Harvink

Het designlabel Harvink is in 1985 opgericht door de broers Harry Vink en Harm Vink. Eigenwijsheid is de broers niet vreemd. Met de stroom meegaan, trends volgen, ontwerpen voor de grote massa? Niets voor de gebroeders Vink. Harvink maakt al ruim 30 jaar designmeubelen. Puur vakmanschap dat van frame tot stoffering in eigen huis wordt gemaakt.

Het begon in 1947

Harvink is een familiebedrijf dat al in 1947 startte als Meubelfabriek M. Vink & Zn. In 1985 namen de broers Vink het bedrijf over en werd Harvink geïntroduceerd. In 2006 is Harvink overgenomen door de huidige eigenaren Sander Prinsen en Alette Trompetter. Harvink maakt gebruik van de diensten van een selecte groep topontwerpers met veel gevoel voor eigentijds design, onder wie Martin Haksteen. De collectie bestaat uit banken, fauteuils, stoelen, tafels en hockers. Harm Vink is nog steeds betrokken bij de dagelijkse leiding en Harry Vink als adviseur.

Harry en Harm Vink

''Een collectie staat nooit stil, net als in de mode is er steeds vernieuwing nodig"

Sander Prinsen en Alette Trompetter

Sander Prinsen en Alette Trompetter willen Harvink verder uitbouwen en gaan zich met name richten op de mogelijkheden van de Nederlandse woonbranche, projectinrichting en ze zien kansen voor internationalisering, om te beginnen in Engeland. Alette is van mening dat een fabrikant moet blijven innoveren. "Het credo van menig detaillist tijdens een beurs, 'ik heb niets nieuws gezien', gaat bij ons niet op. Ja, nog altijd is daar de karakteristieke frameconstructie. Maar toch is deze signatuur, het gezicht van Harvink naar buiten, veranderd. In de 25 jaar dat Harvink bestaat is het merk volwassen geworden. Er is hard gewerkt aan kwaliteit en branding. Daarbij staat een collectie nooit stil; net als in de mode is er steeds vernieuwing nodig."

Van Hollandse bodem

De Harvink-collectie wordt gemaakt in samenwerking met Nederlandse meubelontwerpers en toeleveranciers, van in Nederland vervaardigde materialen. Het belangrijkste kenmerk waar je een Harvink aan herkent, is het zichtbare frame, waardoor de banken en fauteuils boven de vloer lijken te zweven. De meubels van Harvink staan garant voor geweldige kwaliteit en een exclusieve uitstraling.

Je vindt de collectie van Harvink in de woonwinkels van Piet Klerkx in Waalwijk, Amersfoort, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Maak je huis een plek om van te genieten

Advies, tips & trends

NIEUW: Piet's magazine

  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018
  • Gratis magazine t.w.v. €5,95
  • De nieuwste collectie

Wooninspiratie

Blijf op de hoogte van de laatste trends

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

Nu niet het moment om inspiratie op te doen?

Ontvang om de twee weken tips, adviezen en inspiratie in je inbox

Een keer in de twee weken ontvang je een nieuwsbrief boordevol met de laatst trends, inspiratie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen!

Schrijf je in en ben altijd als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.

Bekijk een voorbeeld

Of doe leuke ideeën op via , of Pinterest

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×