Designers

trendzettend!

Juan Jorion

Juan Jorion is de oprichter van JORI. Een man met passie voor verbeteren, vernieuwen en ontwikkelen.

Juan Jorion is eigenaar van JORI

Juan Jorion is de oprichter van JORI. Een man met passie voor verbeteren, vernieuwen en ontwikkelen. In 1963 star hij met het ontwerp en de productie van moderne zitmeubelen. Begin jaren '70 ontstaat de samenwerking met internationale meubeldesigners zoals Jean-Pierre Audebert en productontwikkelaar Paul Verhaert. In de jaren '90 sloten Christophe Giraud en Koen Verhaert zich bij JORI aan.

De ontwerpers waar JORI op dit moment mee werkt

De Franse architect Giraud. Hij is verantwoordelijk voor de bouw van openbare en particuliere gebouwen, showrooms en vergaderzalen. Maar ook verpakkingsontwerpen en het design van gebruiksvoorwerpen.

De Franse interieurarchitect Jean-Pierre Audebert is lid van de beroemde 'Société des Artistes Décorateurs' van Parijs, de absolute top van Franse ontwerpers op het gebied van interieur en architectuur. Hij werkt aan interieurprojecten voor financiële instellingen, openbare gebouwen en scholen en verscheidene projecten voor de TGV.

Verhaert New Products & Services is een befaamd innovatiecentrum dat vernieuwende producten en systemen ontwikkelt voor verschillende sectoren: industrie, lifestyle, de medische en openbare sector. Verhaert begeleidt het creatieproces bij JORI.

Dit team staat samen garant voor vooruitstrevende technologie en hedendaags design dat in het teken staat van grenzeloos zitcomfort op maat.

Juan Jorion

Designers zijn eerst en vooral creatieve mensen. Je kan van hen geen werknemers maken, want ze hebben hun vrijheid hard nodig

 

Vrijheid en zekerheid

Juan Jorion: 'Designers zijn eerst en vooral creatieve mensen. Je kan van hen geen werknemers maken, want ze hebben hun vrijheid hard nodig. Maar toch wil je dat ze enkel voor jou vernieuwen. Dus kwam ik met een tussenoplossing op de proppen, waarbij ze én hun vrijheid én hun zekerheid vrijwaren. Om de drie maanden komen we met dezelfde groep designers samen. We luisteren naar hun vernieuwende ideeën, en als er eentje bovenuit steekt, ontwikkelen we het. Op die manier is de befaamde JORI relaxfauteuil ontstaan. Maar we hebben niet altijd succes. Soms kosten die ideeën me stukken van mensen. Soms zijn ze winstgevend. Maar altijd is het plezierig.'

Je vindt de collectie van JORI in de woonwinkels van Piet Klerkx in Waalwijk en Amersfoort.

Maak je huis een plek om van te genieten

Advies, tips & trends

NIEUW: Piet's magazine

  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018
  • Gratis magazine t.w.v. €5,95
  • De nieuwste collectie

Wooninspiratie

Blijf op de hoogte van de laatste trends

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

Nu niet het moment om inspiratie op te doen?

Ontvang om de twee weken tips, adviezen en inspiratie in je inbox

Een keer in de twee weken ontvang je een nieuwsbrief boordevol met de laatst trends, inspiratie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen!

Schrijf je in en ben altijd als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.

Bekijk een voorbeeld

Of doe leuke ideeën op via , of Pinterest

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×