Designers

trendzettend!

Nico Tijsen

Samen met een team van stylisten heeft hij een grote collectie sfeervolle meubelen en accessoires opgebouwd.

Nico Tijsen is oprichter van Rivièra Maison

Nico Tijsen (1967), begon ooit in de bloemenzaak van zijn ouders, die hij na 10 jaar van hen overnam. Nu is hij creatief directeur van interieurlabel Rivièra Maison, dat in 1885 werd opgericht. Samen met een team van stylisten heeft hij een grote collectie sfeervolle meubelen en accessoires opgebouwd. Het inkoop- en stylingteam bestaat uit 7 mensen en in totaal werken 170 werknemers bij Rivièra Maison. Rivièra Maison opereert in 50 landen en heeft agenten in o.m. Australië en Finland. Naast winkelketen is het bedrijf ook een groothandel.

Nico Tijsen

Vooral mode inspireert me. Een knoopje dat ik zie op een damesblouse kan uitgroeien tot een hele Rivièra Maison-collectie


Tv-stylist

Het hoofdkantoor van Rivièra Maison is gevestigd in Aalsmeer, een kantoor dat helemaal past bij het imago van het bedrijf: gezellig, knus en sfeervol. Nico is regelmatig in de media te zien als stylist die de kijkers stylingtips geeft. Hij laat daarbij de basis van een interieur meestal ongewijzigd, maar door details aan te passen ontstaat toch een heel andere sfeer.

Kenmerkend voor de producten van Rivièra Maison is dat het geen trendgevoelige items zijn maar wel een heel eigen stijl van producten die onderling goed te combineren zijn. Drieënhalve maand per jaar is Nico als creatief directeur op werkreis bij leveranciers, naar beurzen, voor inspiratie. "Vooral mode inspireert me, van couture tot Zara. Een knoopje dat ik zie op een damesblouse kan uitgroeien tot een hele Rivièra Maison-collectie." Een paar van Nico's favoriete bladen: Condé Nast Traveller, Côte Est, Martha Steward, Vanity Fair.

Rivièra Maison staat voor stijlvol leven in de sfeer van Engelse cottages en Franse brocante. De collectie van Rivièra Maison bestaat uit kasten, wandmeubels, tafels, eetkamers, lampen, keuken- en badkameraccessoires en alles om het buiten sfeervol aan te kleden.

Je vindt de collectie van Rivièra Maison in de woonwinkels van Piet Klerkx in Waalwijk, Amersfoort en Purmerend.

Maak je huis een plek om van te genieten

Advies, tips & trends

NIEUW: Piet's magazine

  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018
  • Gratis magazine t.w.v. €5,95
  • De nieuwste collectie

Wooninspiratie

Blijf op de hoogte van de laatste trends

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

Nu niet het moment om inspiratie op te doen?

Ontvang om de twee weken tips, adviezen en inspiratie in je inbox

Een keer in de twee weken ontvang je een nieuwsbrief boordevol met de laatst trends, inspiratie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen!

Schrijf je in en ben altijd als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.

Bekijk een voorbeeld

Of doe leuke ideeën op via , of Pinterest

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×