Plan uw uitje naar Piet Klerkx! 5 redenen om ons in Amersfoort te bezoeken

Kijk niet alleen naar kunst in Amersfoortse musea, maar maak van uw eigen huis een kunstwerk. De interieuradviseurs van Piet Klerkx staan paraat met kleurenwaaier en stofstalen om u daarbij te helpen. Dit zijn de 5 redenen om uzelf te trakteren op een uitje naar Piet Klerkx in Amersfoort.

1. Gratis interieuradvies voor uw budget

Samen brainstormen over het nieuwe interieur brengt u niet verder. Of u zit met de handen in het haar, want hoe houdt u de woonkamer stijlvol én kindvriendelijk? En dat ook nog eens met een beperkt budget? Tijd om een expert in te schakelen. Met het gratis stijladvies van Piets woonexperts vindt u vandaag al de oplossing. 

2. Alle stijlen onder één dak

Klassiek, bont, designer of minimalistisch: alle woonstijlen vindt u onder het dak van Piet Klerkx in Amersfoort. 21.000 vierkante meter en meer dan 150 merken staan voor u ter beschikking. Wij zorgen ervoor dat u niet verdwaald raakt in een doolhof bij een bezoek. Geef uw wensen door en onze adviseurs laten u alles zien dat binnen uw kader en budget past. 

3. Het voelt als een Amersfoorts uitje

De adviseurs van Piet Klerkx helpen u met ongedwongen stijladvies en volledig op uw voorwaarden. Zo kijkt u weer eens met een frisse blik naar uw woning terwijl u een bak koffie drinkt en van een gebakje geniet. Wandel door de winkel, doe inspiratie op en creëer de woonkamer of het kantoor van uw dromen. Een dag bij Piet Klerkx voelt daardoor als een heerlijk, onbevangen uitje.

4. Stijlvol interieur door het hele huis

Piet Klerkx Amersfoort staat vol met woonartikelen die uw woon- en slaapkamer weer laten floreren. Maar daar blijft het niet bij. Ook helpen we met een metamorfose van uw badkamer of keuken. Ontdek de mogelijkheden voor een strakke, moderne look. Of ga voor een warme, sfeervolle landelijke ruimte. Creëer van top tot teen een oogverblindend huis in uw favoriete woonstijl.

5. In één dag klaar met uw huisinrichting

Met het gratis stijladvies van onze woonexperts en ons gigantisch ruime aanbod aan woonartikelen voorziet u uw huis in één dag van een complete transformatie. Ervaar het zelf. Kom langs voor een gezellig uitje bij Piet Klerkx in Amersfoort.

Hulp nodig bij uw keuze?

Combineer een leuk uitje met de herinrichting van uw woonkamer! Kom langs voor een kop koffie bij Piet Klerkx in Amersfoort en laat uw inspireren. Hier vindt u Piet Klerkx in Amersfoort.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?