Haal de zomer in huis met Full Bloom

Heeft u in de zomer ook de behoefte uw interieur op te vrolijken? Al het donkere eruit en kleurrijke items erin? Met de vrolijke woontrend Full Bloom zet u uw huis in bloei met zomerse tinten, bloemmotieven en gouden accessoires. Breng de zon in huis door kleurrijke accessoires als kussens, vazen of kleine meubelen te combineren met neutrale kleuren. Lees verder voor zomerse inspiratie!

Vrolijke inspiratie

Bij Piet Klerkx houden we van een compleet Full Bloom interieur met zomerse kleuren en accessoires met bloemmotieven en in goudkleur. Lekker vrolijk en druk. Vindt u dat wat teveel van het goede? Kies dan voor een combinatie van bijvoorbeeld kleur met goud of kleur met accessoires met een bloemenprint. Denk ook eens aan kleurrijke kunstbloemen voor een vrolijke touch. De goudtrend zien we ook terug in andere interieurstijlen en daarom is de keuze eindeloos. Bij ons zijn op dit moment gouden insecten en bijzettafels met gouden details favoriet. Voor de echte durfal: kies voor een mosterdgele muur. Deze prachtige, zomerse kleur laat uw woonruimte stralen.

Zoek de balans

Een teveel aan kleuren en drukke motieven of prints kan voor onrust in uw interieur zorgen. Een vrolijke inrichting mag kleurrijk en levendig zijn, maar het liefst wel in balans. Vindt u de mosterdgele muur een goed idee? Combineer deze dan met bijvoorbeeld grijze stoffen of cognackleurig leder voor een prachtig effect. Of met de groene kleur van de Enzo Luca bank, zoals te zien is op de afbeelding. Zwart zorgt in combinatie met andere kleuren voor een rustige basis en bovendien een mooi contrast. Let bij de keuze van accessoires op de hoeveelheid kleuren. Probeer bijvoorbeeld een prominente kleur uit een bloemenprint terug te laten komen op de muur of in andere accessoires.

 

 

Toe aan een fleurige of kleurige verandering?

Bent u geïnspireerd door de Full Bloom woontrend? Kom vooral een keer langs in een van onze winkels waar u diverse stijlen ter inspiratie vindt. Ook kunt alvast inspiratie opdoen op onze inspiratiepagina. Zoekt u vooral woonaccessoires? Dan raden we u aan om langs te gaan bij Piet’s woondecoratie in Waalwijk. Wilt u graag uw interieur veranderen en kunt u daar wel hulp bij gebruiken. Vraag een interieuradvies aan. Onze interieuradviseurs helpen u graag. 

 

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?