Maak van uw eigen woning een romantische valentijn locatie!

Om een romantische avond te hebben hoeft u het huis helemaal niet uit, maak het binnen gewoon extra gezellig en romantisch. Met een paar kleine aanpassingen en toevoegingen tovert u elke plek gelijk om tot een romantische date locatie.

Kaarsen, kaarsen en nog eens kaarsen

Kaarsen zorgen voor een warm en romantisch licht, hoe meer hoe beter! Zet kaarsen op tafel, de vensterbank of zelfs op de grond. Zorg dat de hele ruimte is verlicht door romantisch kaarslicht. Gebruik geurkaarsen om ervoor te zorgen dat de ruimte ook gelijk lekker ruikt.  Let hier wel bij op, denk natuurlijk ten alle tijden aan de veiligheid bij het plaatsen van de kaarsen. Een andere gezellige sfeermaker zijn lichtsnoeren, alle kleine lampjes zorgen voor een prachtig romantisch effect. Denk bijvoorbeeld aan de lichtsnoer die normaal in de kerstboom hangt, dan hoeft u niet eens een nieuwe aan te schaffen! 

Romantisch tafelen

Samen (uit)eten is één van de meest populaire activiteiten op valentijnsdag. Verras uw valentijn met een heerlijk diner en serveer het op mooi servies. Besteed ook wat extra tijd aan de decoratie van de tafel. Denk aan een mooi tafelkleed, kaarsen, kandelaars en bloemen.

Zacht en aaibaar

Kussens en plaids geven elke ruimte meer sfeer. Leg extra kussens, plaids, dekens of vachtjes neer voor een mooi en gezellig effect. Kies hierbij voor warme, romantische tinten. Het liefst ook nog tinten die bij de rest van het interieur passen. Zo heeft u er de rest van het jaar ook nog plezier van.

Speciaal gebaar

Laat zien dat iemand belangrijk voor u is met een speciaal gebaar. Schrijf een lieve boodschap op een kaart, kook het lievelingsgerecht van de ander, zet mooie bloemen neer of verras uw valentijn met verwenproducten van rituals of een ander cadeau! Geen valentijn dit jaar? Geen probleem, dan koopt u toch uw eigen cadeau, of verras iemand anders! Schrijf een leuk kaartje of koop een cadeautje, gebruik valentijnsdag om iemand te bedanken of om zomaar iets leuks voor iemand te doen!

Hulp nodig?

Hulp nodig met de decoratie of het cadeau? Onze stylisten van Piet’s woondecoratie in Waalwijk helpen u graag!

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?