WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Badkamer inspiratie: een moderne, onderhoudsvriendelijke badkamer

Neem een kijkje in de badkamer van familie Horvers om badkamer inspiratie op te doen. Ze wonen al ruim 23 jaar in een appartement. Ze vonden dat het tijd werd om de badkamer te vervangen.

Waarom ben je naar Piet Klerkx gegaan?

Jan Horvers: “Nadat we naar verschillende woonwinkels zijn geweest, besloten we om bij Piet Klerkx te kijken in Waalwijk. We gingen tijdens de verbouwing en kwamen vervolgens 2 weken later terug. Het is een super showroom met verschillende badkamers! We wilden graag zien hoe het eruit komt te zien en het klikte direct. We voelden ons onmiddellijk thuis door de sfeer.”

Wat was de reden dat je een nieuwe badkamer wilde hebben?

“Na 23 jaar in ons appartement waren er wel wat aanpassingen nodig! We wilden graag zo min mogelijk onderhoud en zo functioneel mogelijk!”

Wat was je ervaring?

“We hebben een prima ervaring gehad - van de eerste tip tot laatste contact. Alles is correct afgewerkt. Het liep als een trein! Geen druk om te tekenen of iets dergelijks, maar een eerlijk en open advies met een duidelijk prijskaartje van de badkamer.”

Waar ben je het meest blij mee?

“We zijn erg blij met de inloopdouche! We hadden nog een ligbad en een instapdouche met zwarte tegels op de vloer. Op zwarte tegels zie je al gauw stof, maar nu is alles onderhoudsvriendelijk.”

Welke uitdagingen waren er en hoe zijn ze opgelost?

“Een uitdaging was bijvoorbeeld om de tegels te zetten zonder hoekstrips. Wij wilden het zonder strips en dat is uiteindelijk gelukt. Met het juiste resultaat! De tegelzetter en aannemer verdienen een pluim in deze. Het liep als een trein en ze losten de kleine probleempjes direct zelf op! Een aanrader!”

Wist je dat?

“Wij hadden in de oude situatie een verticale sierstrip tussen de witte tegels. Deze zijn in de nieuwe situatie vervangen. Toch vond ik nog een stukje strip terug van 5 cm lang. Deze heeft de tegelzetter voor mij in de nieuwe vloer opgenomen. Erg leuk! Als een soort herinnering aan de vorige tegels. Het leuke hiervan is, dat veel mensen die het gezien hebben het een origineel idee vinden!”

Badkameradvies bij Piet Klerkx

Heb je hulp nodig bij de indeling van je nieuwe badkamer? Onze badkamer adviseurs helpen je graag verder met het ontdekken van jouw gewenste stijl en indeling. Iedere adviseur heeft zijn eigen specialiteit, zodat je altijd wordt geholpen door iemand die jou echt begrijpt. Zo kunnen we je helpen met interieuradvies, keuken- en badkameradvies of slaapadvies. Ervaar het zelf!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten