WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Elisa, online marketeer

Keuken inspiratie: Binnenkijken in de keuken van Toon

Een nieuwe keuken kopen en kiezen doe je niet zomaar. Hierbij moet je ook denken aan de keukenstijl, keukeninrichting en keukenapparatuur. Dan zijn er nog diverse keuzes aan kasten, materiaal en (extra) belichting. Het is begrijpelijk wanneer je er zelf niet uit komt en anderzijds kan het ook zo zijn dat je per direct dé perfecte keuken tegenkomt! Dit was het geval bij Toon.

We kijken binnen bij Toon (65 jaar)Toon werkte vroeger in de bouw en is nu gepensioneerd. Hij woont samen met zijn vrouw in Oirschot. De kinderen zijn het huis uit en ze hebben inmiddels zeven kleinkinderen.

Wat was de reden voor een nieuwe keuken?

Toon: “De oude keuken was in principe nog goed. De apparatuur was enigszins verouderd. Het was een gefolieerde keuken. De folie begon los te laten en dat werd steeds erger. Dit is geen gezicht! Vandaar dat we een nieuwe keuken hebben aangeschaft.”

De zoektocht naar een nieuwe keuken

“Wij zijn naar verschillende keukenzaken geweest, maar hebben niets passends kunnen vinden. Vervolgens zijn we bij Piet Klerkx terecht gekomen. Hier zijn we goed geholpen door een keukenverkoper. Het is een mooie showroom. We zijn door de showroom gelopen en hebben direct een keuken gekozen. De verkoper Mark heeft alles netjes laten zien en ook een 2D/3D tekening gemaakt. We kregen een goed gevoel bij Piet Klerkx. Dus hebben we de keuken gekocht!

Het is een greeploze keuken met een kookveldafzuiging van het merk Bora. Dit is ideaal voor mijn vrouw die van koken houdt.

Wishlist in het huis?

“Er staat niets meer op de wishlist, behalve de gezondheid.”

Keukenadvies bij Piet Klerkx

Heb je hulp nodig bij de inrichting en indeling van je nieuwe keuken? Onze keukenadviseurs en interieurstylisten helpen je graag verder met het ontdekken van jouw gewenste stijl en indeling. Iedere adviseur heeft zijn eigen specialiteit, zodat je altijd wordt geholpen door iemand die jou echt begrijpt. Zo kunnen we je helpen met interieuradvies, keuken- en badkameradvies of slaapadvies. Ervaar het zelf!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten