Binnenkijken bij Elly:
‘Nog steeds zo blij met de bank’ 

Elly 64 woont al 8 jaar met veel plezier in Heemskerk, maar is toe aan een nieuw interieur. Ter inspiratie leest ze veel Stijlvol Wonen magazines, om erachter te komen wat er op interieur gebied allemaal mogelijk is. Ze krijgt een beeld en daarmee stapt ze een Piet Klerkx filiaal binnen.

Piet Klerkx

Elly: “Je komt binnen in een overzichtelijk filiaal. Ik wist ongeveer wat ik wilde hebben, maar kon het nog niet goed plaatsen. In het filiaal zag ik de meubels bij elkaar en toen dacht ik: dat is het! Het fijne is ook dat je de meubels echt ziet, dus ook even kan proefzitten, het aanraken en het bij elkaar zien. Daarbij heb je veel keuze in verschillende prijscategorieën.”

Advies

“Het contact met de adviseur verliep erg prettig. In de winkel hebben we de meubels bij elkaar gezocht. Later is hij bij ons thuis komen kijken of het idee naar wens uitgevoerd kon worden. Er werd gekeken of de indeling die we in de winkel hadden gemaakt, ook daadwerkelijk zou passen. Hij gaf advies en ondanks mijn sterke eigen wil, zijn we samen tot een mooi plan gekomen.”

Personaliseren

“Alles kun je precies naar smaak laten samenstellen. Zo wilde ik graag een maatwerk wandkast en bestond mijn kleurpalet voornamelijk uit grijze kleurtinten. Misschien op het eerste oog wat saai, maar ik vind dat je dat kan opfleuren met accessoires en materiaalsoorten. De fauteuil is bijvoorbeeld aardgrijs velours gecombineerd met het leer van de bank, hoe leuk staat dat?!”

Relaxen

“Ik ben nog steeds erg blij met de bank. Het is prachtig leer, van mooie kwaliteit. Ik hou van die luxe uitstraling. De adviseur heeft hier ook een grote rol in gespeeld, want hij heeft ons laten zien dat dit model en de maatvoering ervan perfect binnen onze woonkamer zou passen. En daar zijn wij tot op de dag van vandaag nog steeds erg content mee.”

Eyecatcher

“De eettafel is een echte eyecatcher in huis. Ik zag ’m en wist gelijk: dat is ’m. Een mooi blad en de tafelpoot in het midden, waardoor je er geen hinder van ondervindt met de stoelen. Deze fauteuil/stoel stond ook al aan deze tafel in het Piet Klerkx filiaal. Een perfecte match. Mijn man is al iets ouder, dus wij hebben gekozen voor twee vaste stoelen en 4 die kunnen draaien. Ze zitten heerlijk. En ook hier weer gekozen voor leer. Luxe uitstraling en makkelijk schoon te maken.”

Doen!

“Stap eens bij Piet Klerkx naar binnen. Ze hebben zoveel mooie meubels in alle prijsklassen, dus voor ieder wat wils. Aangevuld met de leukste accessoires om je interieur af te maken. De kwaliteit van de producten en het persoonlijke advies zijn ook pluspunten.”

Bronvermelding: 100% Media

Shop the look!

Wil je deze look ook creëren? Dit zijn de favoriete meubelen van Elly:

Vaak kun je deze meubelen naar eigen smaak samenstellen!

Interieuradvies bij Piet Klerkx

Heb je toch hulp nodig bij het uitzoeken van je meubelen? Onze woonadviseurs helpen je graag verder met het ontdekken van jouw gewenste stijl en interieur. Iedere adviseur heeft zijn eigen specialiteit, zodat je altijd wordt geholpen door iemand die jou echt begrijpt. Zo kunnen we je helpen met interieuradvies, keuken- en badkameradvies of slaapadvies. Ervaar het zelf!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten