Riant-Stoutenbeek binnenkijker ‘Rietveld’ woning in Breda

We kijken binnen bij de prachtige, gerenoveerde ‘Rietveld’ woning uit 1933 van Linda(37), Ruben(41) en hun twee kinderen. Riant-Stoutenbeek tekende voor het interieur van het monumentale huis en deed dat geheel in lijn der iconisch Rietveld, in harmonie en evenwicht, maar met stoere rand.

Stijlvaste ontwerpen

Dit huis staat bekend als ‘Rietveldhuis’, het is een ontwerp van architect Frans Mol. Ontdaan van fratsen siert de architectuur in eenvoud en is deze nog even elegant als bij de bouw in 1933. Stijlvaste architectuur verdient een gelijkwaardig interieur.

“Mijn man en ik houden niet van veel kleur. Wel wilden we alles nieuw en meubels mochten een stoere, tikje rauwe uitstraling hebben. Het interieuradvies van Riant-Stoutenbeek was precies goed.”

“De goede service, het meedenken en de enorme gastvrijheid van Riant-Stoutenbeek hebben wij echt als een meerwaarde ervaren."

Behaagelijkheid

Eetkamertafel Flynt van Kluskens kreeg een prominente plek. “Mijn man houdt enorm van koken en ik vind het heerlijk om de tafel smaakvol te dekken en een goede gastvrouw te zijn. Daarom droomde ik van een tafel met minstens acht stoelen, groot genoeg om ook vriendjes van onze kinderen een plek te geven.”

Voor momenten met z’n vieren vormt de oversized bank Tigra Divanbase van Jori een geweldige loungeplek. “Grappig genoeg zitten onze kinderen evenzo vaak naast de bank, op het hoogpolige kleed. Dat schijnt namelijk ook heel behaaglijk te zijn.”

Gratis interieuradvies!

Is jouw huidige interieur toe aan een make-over? Vind je inrichten lastig? Of heb je een designmeubel dat je al een tijdje op het oog heeft? Wij bieden je een gratis en persoonlijke interieuradvies. Onze interieurstylisten helpen je graag. We begeleiden je van A tot Z naar je droominterieur.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten