Riant-Stoutenbeek binnenkijker appartement in Woudrichem

We kijken binnen bij Yvonne (53) en Hans (56). Vlakbij de oude vestingstad Woudrichem woont Yvonne met haar man in een vrijstaande villa in klassieke bouwstijl. Riant-Stoutenbeek verrijkte de woning met een hedendaags interieur. Zodoende ontstond een smaakvolle verbintenis tussen de klassieke elementen en het moderne interieur.

Warmte en huiselijkheid

Een goed gekozen interieur completeert de wensen van bewoners. In deze villa wordt elke ruimte zo benut dat het woongeluk kan floreren. Eindeloos veel uren had Yvonne gezocht op Pinterest, waarbij ze zich liet inspireren door een mix van moderne en Scandinavisch landelijke moodboards, interieurs gedecoreerd in overwegend zwart en wit. Hun notariswoning in Woudrichem heeft een prachtige lichtinval, een donkere natuurstenen vloer en antraciet- en zwart geschilderd houtwerk. Voor het interieur keken Yvonne en haar man naar zwarte en witte meubels, gecombineerd met grijs en een vleugje bordeaux voor warmte en huiselijkheid.

“Het ontvangen van interieuradvies was van begin tot eind een vloeiend proces”

Eenheid en rust

Ook de strak vormgegeven Rolf Benz bank Nuvola, dat is Italiaans voor ‘wolk’, bewonderden ze voor het eerst bij Riant-Stoutenbeek.

“Verkoopadviseur Daniëlle zorgde voor een op maat getekend interieurplan. Niets was te gek, Daniëlle is zelfs met kleurstalen en meetlint bij ons thuis geweest voor advies. Dat vond de twijfelaar in mij erg fijn. De bank leek in de showroom bijvoorbeeld erg groot. Kunnen visualiseren blijkt een vak apart, want hier in de woonkamer is de bank perfect. Erop zitten, liggen, hangen, alles kan. De twee Cor Unum vazen voor het raam zijn mooie eyecatchers."

"Ja, we zijn echt blij met het resultaat. Het interieur geeft de rust die we wilden. En dat heeft er absoluut aan bijgedragen dat dit ons droomhuis is geworden.”

Gratis interieuradvies!

Is jouw huidige interieur toe aan een make-over? Vind je inrichten lastig? Of heb je een designmeubel dat je al een tijdje op het oog heeft? Wij bieden je een gratis en persoonlijke interieuradvies. Onze interieurstylisten helpen je graag. We begeleiden je van A tot Z naar je droominterieur.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten