Riant-Stoutenbeek binnenkijker in Bilthoven

We kijken vandaag binnen bij Rogier en Carla in Bilthoven. Zij wilden graag een strak en simpel interieur, waarin lichte kleuren de boventoon voeren en zo weinig mogelijk spulletjes staan. We nemen je mee in het gehele proces!

De uitdaging

De uitdaging is om de ruimte zo in te richten dat de gehele inrichting een strak en rustig geheel vormt, maar tegelijkertijd toch warmte uitstraalt. Om dit te verwezenlijken hebben Rogier en Carla de hulp van Riant-Stoutenbeek ingeschakeld. Samen met interieurontwerper Mick Mooren zal de woonruimte worden omgetoverd tot een rustig en toch warm geheel.

De oplossing

Om de wensen van Rogier en Carla te vervullen is er gekozen voor licht kleurgebruik, met simpele kleuren als wit. In de woonruimte bevinden zich dan ook voornamelijk lichte meubels. Om toch wat meer warmte te creëren worden er enkele houten elementen toegevoegd. Zo is er gekozen voor een unieke houten eethoek en salontafel. Rogier en Carla hadden zelf al een bank staan in de woonruimte en de volledige inrichting is dan ook hierop aangepast. Samen met de ideeën van Rogier en Carla zijn er unieke combinaties gebouwd, waardoor de kamer werd omgetoverd tot een strak en simpel geheel. Tot slot zijn er enkele kleurrijke decoratiestukken toegevoegd, om de ruimte toch wat kleur te geven.

Resultaat

"Om een strak en simpel interieur te creëren is er gekozen voor een rustig kleurgebruik, waarin enkele lichte en houten meubels met elkaar gecombineerd worden. Om het af te maken worden een aantal kleurrijke decoratiestukken toegevoegd."

Ervaring

We zijn ontzettend tevreden met de strakke indeling van ons nieuwe interieur. Het rustige kleurgebruik en de houten elementen maken de ruimte en strak en modern geheel. Dit hadden we zelf zo nooit kunnen bedenken en we zijn dan ook enorm blij met de hulp van interieurontwerper Mick Mooren. Vol trots hebben wij hem dan ook uitgenodigd om bij ons op bezoek te komen, om hem nogmaals te kunnen bedanken.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten