Iedereen vrolijk met bloemen!

Bloemen fleuren elk interieur op met hun vrolijke kleuren. Maar wist u ook dat bloemen een ontstressend effect hebben? Een fleurige en gezellige woonruimte heeft namelijk een positieve uitwerking op ons humeur en onze gezondheid. Daardoor voelen we ons beter en positiever. Bloemen zijn er dus niet alleen voor de show en worden steeds belangrijker in het interieur. Daarom geven wij graag wat tips hoe u uw interieur opfleurt met bijvoorbeeld een groot boeket of juist een paar subtiele siertakken. Een ding is zeker: met een kleine verandering brengt u een groot effect teweeg!

Zoveel keuze voor elke stijl

De keuze voor het soort boeket doet veel voor de uitstraling van uw interieur. Heeft u een grote of hoge ruimte of ontbreekt het aan kleur in uw huis? Vul dan de ruimte op met een groot boeket met verschillende bloemen en tinten als echte eyecatcher. Liever bloemen als aanvulling op uw interieur? Kies dan een kleiner, subtieler boeket in bijvoorbeeld één kleur. Let ook op de bloemkeuze. De bekende rozen bijvoorbeeld zorgen voor een klassieke uitstraling terwijl een veldboeket of boeket met grote zonnebloemen een zomers gevoel geeft. Niet alleen met bloemen, maar ook met takken is er veel mogelijk. Ze blijven langer vers en met hun natuurlijke uitstraling haalt u buiten naar binnen. Denk aan minimalistische takken of takken met juist veel bladeren en bessen als decoratie.

Vazen die passen bij bloemen

Laat bloemen goed tot hun recht komen in de juiste vaas. Een stevige bos bloemen past het best in een wijd uitlopende vaas. Een witte bos bloemen komt mooi tot zijn recht in een kleurige vaas. Bij Piet Klerkx vindt u diverse maten, vormen en kleuren. Een trend voor 2019 is het gebruik van verschillende materialen en kleuren. Goud, koper en messing zijn hierbij erg populair. Bij decoratietakken is een stenen vaas voor een natuurlijke en robuuste look een echte aanrader.

Vaas GUAN
€ 44,95

Vaas AGRA € 29,95

Vaas Woestijn
€ 29,95

Elke dag net echte bloemen

Wanneer u graag elke dag van bloemen wilt genieten, zijn naast verse bloemen kunstbloemen een mogelijkheid. Bij Piet Klerkx vindt u prachtige kunstbloemen van PTMD. Ze zijn niet van echt te onderscheiden en verkrijgbaar in vele kleuren en soorten. Het voordeel is dat ze mooi blijven en u steeds nieuwe combinaties kunt maken. Liggen uw creatieve talenten niet zozeer bij het bloemschikken? Geen zorgen, onze stylisten stellen graag een persoonlijk boeket voor u samen.

 

Advies voor uw interieur

Kom langs bij Piet’s woondecoratie in Waalwijk voor de mooiste vazen en kunstbloemen of bekijk vast een greep uit de collectie. Maak zelf uw boeket of laat een uniek boeket samenstellen door een van onze stylisten in Waalwijk.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?