Bert-Jan, stylist

Knal met kobaltblauw

Hoi! Leuk dat je op deze gastblog hebt geklikt! Ik ben Bert-Jan en werk als stylist bij Piet Klerkx. Met ons stylingteam zorgen we ervoor dat de winkels er mooi en inspirerend uitzien, zodat het voor onze klant een uitje is om langs te komen. In deze gastblog schrijf ik over mijn werkzaamheden en geef ik jou een leuke dosis inspiratie mee.

Blauw in de etalage

Je hebt de kleur vast al eens voorbij zien komen, want je ziet hem overal in terugkomen. Soms in kleine, subtiele vorm, zoals met accessoires, maar de kleur doet het ook erg goed als groot vlak op de muur. Natuurlijk kunnen wij niet om deze kleur heen en maken we er gretig gebruik van in onze etalage!

Wist je trouwens dat de kleur kobalt al héél lang geleden werd gebruikt door de Egyptenaren? Zij smolten kobaltzouten met glas en maakten daar glazen kralen van die ze gebruikten in hun sieraden. Gelukkig hoef ik zelf niks om te smelten en staat er gewoon een emmer verf klaar waarmee we aan de slag kunnen.

Een statement in huis

Want we gaan knallen! Drie blokken worden geschilderd in kobaltblauw en ook de wanden worden voorzien van strepen, zodat er een Art Deco sfeer ontstaat. Door meubels en accessoires te kiezen in andere felle kleuren knallen de etalageruiten er bijna uit.. maar wat geeft het colorblocken een gaaf effect! Check de foto’s en laat me weten wat je ervan vindt!

Over colorblocken gesproken, het is niet zo dat ik kobaltblauw en colorblocken alleen op het werk toepas. Ook bij mij thuis is het een wirwar van kleuren en daarin kan de trendkleur kobalt natuurlijk niet ontbreken! Toen ik hoorde dat een vriendin van mij haar mooie, witte kast wilde verkopen ging er in mijn hoofd meteen een lampje branden. Want ik had een heel mooi plekje voor deze kast! En na een paar laagjes verf en wat nieuwe styling heb ik een lekker statement in huis!

Bert-Jan

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten