De koffiemachines van Miele: design, innovatie en gebruiksgemak!

Miele heeft veel te bieden voor koffieliefhebbers. Op het gebied van koffiezetapparaten biedt het merk vele mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit losse of inbouwmodellen, zodat u het apparaat volledig aanpast aan de stijl van uw keuken. Daarnaast stemt u uw koffieapparaat af op uw wensen: kies voor de rijke smaak van verse bonenkoffie of juist de voorgemalen koffiepads van Nespresso die verkrijgbaar zijn in verschillende sterktes. Bovendien zijn de koffiemachines van Miele stijlvol en geschikt voor iedere keuken.

Inbouw koffiemachines

De inbouw koffiezetapparaten van Miele hebben een stijlvol uiterlijk en vormen een mooi geheel in uw keuken. Met de exclusieve innovaties, zoals de Cup Sensor die de hoogte van het kopje herkent, zorgt Miele voor een unieke en aangename ervaring. Daarnaast zijn de mogelijkheden en voordelen van een koffiezetapparaat oneindig. Denk aan het EasyClick-melksysteem, waarbij u een heerlijke cappuccino maakt en het melkreservoir eenvoudig schoonmaakt. Of de handige functie waarbij u twee kopjes tegelijkertijd zet voor u en uw partner. Om het af te maken, beschikken de koffiezetapparaten van Miele over het AromaticSystem, wat elke keer weer zorgt voor een intense koffiebeleving. Uiteraard wordt ook over comfort nagedacht met de ComfortDoor en ComfortClean, die het onderhoud gemakkelijker maken.

Vrijstaande modellen

Ook de vrijstaande koffiezetapparaten van Miele passen prachtig in elke keuken of koffiecorner. Bovendien zijn ze zeer praktisch. Wanneer u plaats moet maken op uw aanrecht, kunt u het vrijstaande model makkelijk en snel verzetten. Daarnaast zijn de losse apparaten voorzien van dezelfde innovatieve functies en mogelijkheden als een inbouwmodel. Miele biedt verschillende groottes zodat er voor iedere keuken een passend koffiezetapparaat is. Zo geniet u elke dag weer van een heerlijk kopje koffie.

Kom langs in onze winkel

Een koffiezetapparaat van Miele past in iedere keuken of koffiecorner. Bent u geïnteresseerd en wilt u de luxe van Miele in het echt beleven? Maak dan een afspraak in een van onze winkels en krijg vrijblijvend advies op maat van onze woonexperts.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?