De kraan als eyecatcher in de badkamer

Sanitair hoeft niet standaard te zijn. Neem nu bijvoorbeeld de kraan in de badkamer: vaak kiezen mensen voor een kraan van RVS of chroom. Maar waarom zou een kraan zo standaard moeten zijn? Bij Piet Klerkx is veel meer mogelijk op het gebied van kleuren, materialen en vormen met de kranen uit de Ben collectie. In deze blog willen we u dan ook graag laten zien hoe u van uw kraan een uniek design element maakt, zodat uw sanitair zowel praktisch als adembenemend is. Bent u benieuwd geworden hoe u dit kunt doen? Lees dan snel verder.

Waarom standaard?

De badkamer wordt dagelijks gebruikt, dus waarom zou u ook niet van deze ruimte een unieke plek maken? Met een aantal kleine aanpassingen kan de badkamer al omgetoverd worden tot een echte eyecatcher. Kies bijvoorbeeld voor een gewaagde kraan en u zult zien dat uw sanitair meteen een geheel nieuwe, creatieve stijl uitstraalt. In de collectie van Ben vindt u onder andere gouden, koperen, (mat)zwarte en (mat)witte kranen. Door uw witte sanitair te combineren met een gouden kraan, creëert u een opvallende stijl in uw badkamer. Voelt een gouden kraan toch iets te heftig, ga dan voor bijvoorbeeld zwart. Hoe sterk het effect is hangt natuurlijk ook af van het contrast. Is de wasbak bijvoorbeeld al van zwart natuursteen dan komt een zwarte kraan juist heel subtiel en stijlvol over. Combineer de zwarte kraan met een lichter meubel voor een gedurfd statement met de kraan als eyecatcher. Er zijn talloze mogelijkheden met de adembenemende kranen van Ben, kijk dus wat bij u past. Als laatste kan dit natuurlijk ook op het toilet worden toegepast, want ook het kleinste kamertje mag niet vergeten worden.

Voor iedere badkamerstijl een geschikte variant

Door de brede collectie van de Ben kranen is er voor elke stijl badkamer een geschikte uitvoering. Wilt u graag een industriële of moderne stijl in uw badkamer creëren, kies dan voor een zwarte kraan. Tevens combineert dit prachtig met een natuurstenen meubel, waardoor de moderne look nog meer naar voren komt. Daarnaast kan een koperen kraan ook worden toegepast in verschillende soorten badkamers. Zo is koper, net zoals goud, perfect als eyecatcher voor een minimalistische, Scandinavische badkamer. Ook in een badkamer in betonlook of marmer zorgt koper voor een chique effect. In plaats van een overduidelijk statement kunt u er juist ook voor kiezen de kraan helemaal op te laten gaan in de rest van het sanitair. Kies bijvoorbeeld voor een witte kraan met een witte wasbak, om een mooi geheel te creëren dat toch opvalt.

Maak een afspraak en laat u adviseren

Bent u enthousiast geworden over de adembenemende kleuren van de Ben collectie en zou u deze kranen graag in keer in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak met een van onze sanitairspecialisten en kom gerust eens langs in onze winkel in Waalwijk of Amersfoort. De specialisten van Piet Klerkx helpen u graag bij het kiezen van een geschikte kraan om uw sanitair om te toveren tot een ware eyecatcher. Natuurlijk kunt u in onze winkel ook inspiratie opdoen over nog meer verrassende sanitair trends.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND