De mogelijkheden en trends in PVC vloeren

In de winkels van Piet Klerkx, in Waalwijk en Amersfoort, vindt u Piet’s Stoffering. Hier vindt u een uitgebreide selectie vloer- en raambekleding, waaronder ook PVC. In vele woningen is PVC nu een ware trend en deze vloerbekleding kent dan ook talloze mogelijkheden waar we u graag meer over vertellen in onze blog. Het is namelijk niet meer die oubollige, ietwat saaie vloerbekleding zoals velen denken. Tegenwoordig is PVC beschikbaar in diverse bijzondere designs en worden er verschillende trends hierin gesignaleerd. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder. De woonspecialisten van Piet Klerkx vertellen u hieronder meer over de voordelen van PVC en de gespotte trends.

De voordelen van PVC

Dat PVC momenteel in vele woningen gespot wordt is natuurlijk niet voor niets. Immers kent dit materiaal talloze voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat het een zeer onderhoudsvriendelijke vloerbekleding is. Zo is PVC eenvoudig te reinigen met water, waardoor het materiaal dan ook ideaal is voor de keuken. Daarnaast is het ook zeker geschikt voor andere ruimtes in huis. PVC is een hele goede koop, want naast een mooie prijs gaat dit materiaal ook nog eens erg lang mee. Tevens is het ook een van de beste geluidsdempers. Tot slot is PVC beschikbaar in vele trendy prints, zoals houtprint of tegelprints. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos.

Trends in PVC

Zoals hierboven al kort benoemd zijn er vele trends gespot in PVC. Zo zijn de oubollige varianten omgetoverd tot creatieve, luxe PVC vloeren. Een goed voorbeeld is de Moduleo Moods, maar er zijn nog veel meer varianten. Zo kiest u tegenwoordig uit maar liefst tien creatieve formaten die u elk kunt combineren met verschillende texturen, zoals hout of steen. Er zijn dan ook meer dan 110 prachtige vloerdesigns te creëren. Zo is er voor iedere stijl iets wils: van klassiek elegant tot super dynamisch. Durft u een gewaagde combinatie aan en maakt u van uw vloer een echte eyecatcher of kiest u voor een nette, rustige uitstraling? De keuze is geheel aan u! Kies bijvoorbeeld voor een Daimond, Hexagon of Honeycomb design voor een opvallende speelse look of ga voor een prachtig en tijdloos visgraatmotief. Laat uw creativiteit los en ben verzekerd van een bijzondere en unieke vloer.

Kom langs bij Piet's stoffering

PVC is slechts een van de vele mogelijkheden in het vloerbekleding assortiment van Piet’s stoffering. Bij Piet’s stoffering vindt u namelijk alles op het gebied van raam- en vloerbekleding. Kom langs in een van onze winkels om de gehele collectie te bekijken. Hulp nodig bij uw keuze? De adviseurs van Piet’s stoffering staan graag voor u klaar om u hiermee te helpen, lees er hier vast meer over of maak een afspraak.  

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?