Trendkleur 2019: beige en bruin maken een terugkomst

De trendkleuren die we in 2019 veel terug gaan zien zijn beige en bruin. Deze natuurlijke tinten brengen sfeer en warmte in ieder interieur. Bovendien zijn de kleuren in talloze materialen, meubels en woondecoratie te verwerken. Denk aan een bruine, leren bank, een eikenhouten opbergkast of een warmbeige tapijt. Lees verder en doe alvast wat inspiratie op over deze nieuwe interieurtrend.

Mix & match met trendkleuren

Met de kleuren beige en bruin kunt u eindeloos veel kanten op. Dankzij de rustige en natuurlijke uitstraling combineert u deze kleuren bijvoorbeeld mooi met een gewaagde accentkleur. Denk aan een beige bank met knalrode sierkussens. Of een lichthouten bijzettafeltje met een opvallende, blauwe vaas. Kies een kleur die u mooi vindt en combineer verschillende elementen met elkaar. Ook accentkleuren en materialen die in dezelfde kleurgroep vallen passen uitstekend in deze nieuwe trend. Denk aan goud, messing en brons. Dergelijke details zijn eenvoudig in uw interieur te verwerken met mooie woonaccessoires, zoals potten, vazen en schalen.

Woonstijlen met beige en bruin

Beige en bruin laten zich eenvoudig combineren met andere kleuren en materialen. Hierdoor zijn de trendkleuren in vrijwel iedere woonstijl toe te passen. Zeker in klassieke, landelijke en industriële woonruimtes komen de kleuren goed tot hun recht. Ze zorgen voor warmte, sfeer en een klassiek gevoel. Door te kiezen voor dezelfde kleurgroep met verschillende texturen, zoals hout, natuursteen en leer, creëert u levendigheid en behoudt u toch eenheid. Denk bijvoorbeeld aan een bruinleren bank met metalen pootjes in een bronskleur, een houten opbergkast met messinggrepen en trendy vazen van gekleurd glas.

Kom naar de winkel

Nog meer inspiratie opdoen over deze trend? Kom dan naar een van onze showrooms. Hier staan onze interieuradviseurs voor u klaar om u te helpen met bijvoorbeeld de kleurbepaling voor uw woonruimte. Ook wordt u hier geinspireerd door verschillende interieurstijlen op basis van deze trendkleuren. Maak nu een afspraak.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?