Rustgevend badderen in een natuurlijke ruimte

Kom tot rust en maak kennis met de nieuwe badkamercollectie van VTWonen by Detremmerie. Verschillende elementen zoals spiegels en (greeploze)onderkasten, gemaakt van luxe materialen, vormen een rustgevend geheel in jouw nieuwe badkamer. 

Maak kennis met de hoogwaardige kwaliteit van Detremmerie en bekijk onze gehele badkamercollectie om inspiratie op te doen, gebaseerd op diverse badkamerstijlen. Deze nieuwe badkamerlook van Detremmerie steelt de show en beschikt over populaire favorieten.

Slim en stijlvol

Ontdek de woontrends van nu en volg de natuurlijke, rustgevende look die momenteel als favoriet wordt beschouwd. Deze trend gaat gepaard met zachte, organische vormen die afwijken van reguliere statische elementen. De meubels van deze neutrale badkamer zijn afgewerkt in zachte kleuren. Ook badkamermeubels hebben een natuurlijke eenvoudige afwerking wat rust en eenheid uitstraalt. Door te kiezen voor deze trends, profiteer je van een stijlvolle investering, omdat ze tijdloos zijn en jarenlang meegaan.

Mooi afgerond

De meest populaire meubels en accessoires die momenteel worden gekozen, zijn afgewerkt in organische vormen. Deze organische vormen zijn gekenmerkt door hun ronde, speelse afwerking zonder hoeken. Deze figuren zijn terug te zien in spiegels, wastafels, kranen en nog veel meer. De tijd van de rechte lijnen en de symmetrie is voorbij. Wijk af van de standaard en kies voor de subtiele ronde vorm. Deze look geeft een speels karakter aan de badkamer ruimte en oogt daarnaast erg ruimtelijk. Houd de badkamer spannend en kies voor organische elementen om toe te voegen aan de basis van je badkamer. Kortom: ronde elementen creëren ruimte en geven een frisse look aan de ruimte. Wat houd je nog tegen?

Een oase van rust

Aardetinten zijn favoriet en nemen de hele woonwereld over. Binnen deze kleuren bestaan er eindeloze opties. Door de meubels zoals onderkasten van jouw badkamer in een neutrale kleur te kiezen, creëer je direct veel rust en eenvoud. Je kunt deze tijdloze stijl op ieder moment een extra accent geven met behulp van een kleurrijk accessoire, denk aan een gekleurde decoratie vaas. Deze zachte kleuren zijn helder en fris. Ze geven een gevoel van harmonie wanneer je de badkamer betreedt. De trendkleuren in aardetinten zijn beige, terracotta, zand, lichtgrijs en bruin.

Binnen handbereik

Badkamermeubels zijn de belangrijkste en meest opvallende onderdelen in de badkamer. Als we kijken naar de VTWonen collectie by Detremmerie is het belangrijk de eenvoud en de rust terug te laten komen in deze elementen. Kies daarom voor greeploze badkamermeubels. Hiermee zorg je voor een vloeiende overloop, wat leidt tot een natuurlijk geheel in de ruimte. Er zijn geen ladegrepen die de aandacht trekken, waardoor het direct ruimer oogt! Daarnaast zijn de oppervlakten gemakkelijk schoon te houden. Mocht je kiezen voor greeploze onderkasten, kun je de focus leggen op de organische toevoegingen in de ruimte. Dit biedt een mooie balans in de ruimte en het juiste contrast in de natuurlijke badkamerstijl.

Zelf aan de slag

Ben je benieuwd hoeveel jouw badkamer ongeveer gaat kosten? Of heb je jouw ideale badkamer goed in beeld en wil je deze graag visueel maken? Ga dan alvast zelf online aan de slag met onze budgetplanner of 3D ontwerper. Of kom langs bij onze exclusieve destination store in Waalwijk. Hier kun je profiteren van persoonlijk badkameradvies en terecht voor advies voor andere ruimtes in je huis. Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen in ons keuken- en sanitair magazine.

 

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten