Goede nachtust

Welverdiende nachtrust dankzij verduisteringsgordijnen. Op een winterse ochtend is er niets fijner dan de warme deken nog even over je heen trekken. Als de slaapkamer donker is, kun je in het weekend nog even genieten van je welverdiende rust. Met gordijnen van verduisterende stof zal je slapen als Doornroosje.

Een goede nachtrust is van belangrijk. We worden er gelukkiger, fitter en zelfs slimmer van. Natuurlijk heeft een bed veel invloed op de kwaliteit van de nachtrust. Maar vaak vergeten we het belang van verduisteringsgordijnen. Toegegeven; we kiezen onze gordijnen vaak vooral op basis van de look. De keuze voor een verduisterende gordijnstof is echter een stuk verstandiger. De kou tijdens de winteravonden buiten laten? Dat kan ook! Verduisterende gordijnen hebben namelijk een isolerende werking waardoor de warmte heerlijk in huis blijft hangen.

Verduisterende gordijnen zijn fijn, maar een duistere slaapkamer dat willen we meestal niet. Geen zorgen; je kunt de slaapkamer sfeervol maken door te kiezen voor lichte details in de gordijnen. Zo geeft een neutrale inrichting met pastelachtige kleuren en een wit motief in het gordijn, je slaapkamer een klassieke uitstraling. Effen gordijnen creëren meer rust. Je kunt verduisteringsgordijnen natuurlijk ook prachtig combineren met vitrage.

Veel mensen denken dat verduisterende gordijnen altijd zwart zijn. Dat is gelukkig niet zo. Verduisterende stoffen zijn namelijk in allerlei motieven en kleuren verkrijgbaar. Je kunt de kleuren helemaal zelf bepalen, zodat de gordijnen precies past bij je interieur. Ook kan je kiezen voor lange exemplaren, rolgordijnen of gordijnen die aan een roede bevestigd worden en deze op maat laten maken bij de stoffeeringsafdeling van Piet Klerkx Waalwijk en Amersfoort. 


Slaap lekker!

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?