Smaken verschillen: gratis interieuradvies voor uw woning

Een honingkleur op de muur met pasteltinten voor die romantische look-and-feel, zo ziet uw droomwoonkamer eruit. Alleen rilt manlief al bij de gedachte en gaat hij juist voor stoer, industrieel en bruin leer. Wanneer uw smaken mijlenver uit elkaar liggen, lijkt een compromis onmogelijk. Weet u wat u dan nodig heeft? Gratis interieuradvies en tips van Piet Klerkx.

Tip 1: Fifty-fifty

Zoals bij alles in uw huwelijk is het goed als ieder zijn zegje kan doen en evenveel inspraak heeft. U moet zich immers allebei prettig voelen in huis. Dus overlegt u met elkaar. Leg eerst uw smaak vast op een moodboard. Of schrijf kenmerken van uw woonstijl op papier. Neem uw notities straks mee naar Piet Klerkx. Zo verliest u uw persoonlijke wensen nooit uit het oog. 

Tip 2: Zoek de overeenkomsten

De moodboards en notities zijn ook perfect om de stijlen te vergelijken. Het wordt dan geen spelletje ‘zoek de verschillen’, maar ‘spot de overeenkomsten’. Misschien ziet u dezelfde industriële look in de moodboards. Of blijkt u allebei fan van grove houtsoorten. Ga aan de slag met alle overeenkomsten. Zo ligt dat compromis al snel binnen handbereik.

Tip 3: Contrasten zijn top

Grote kans dat uw dieprode fauteuil niet matcht met zijn felgroene tv-meubel. Probeer het echter eens uit en speel met contrast. De combinatie van twee verschillende stijlen kan namelijk goed uitpakken. Uitstekend zelfs. Dus plaats gerust die Engelse kasteelbank met bloemenstof naast een moderne, ijzeren salontafel. Onze woonexperts vellen met plezier een oordeel.

Tip 4: Expert to the rescue

Hoewel uw smaken verschillen, geven onze stylisten gratis interieuradvies waar u allebei dolgelukkig mee bent. Toon de moodboards of laat in onze winkel zien welke ruimtes bij uw woonstijl passen. Meer hebben onze experts niet nodig. Ervaar het zelf en hak eindelijk de knoop door. 

Hulp nodig bij uw keuze?

Ontvang gratis interieuradvies en sluit eindelijk een compromis. Vind samen met onze stylisten de perfecte look voor uw woonkamer, keuken of kantoor. Kom langs voor gratis interieuradvies.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?