WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Bert-Jan, stylist

Hoi! Leuk dat je op deze gastblog hebt geklikt! Ik ben Bert-Jan en werk als stylist bij Piet Klerkx. Met ons styling team zorgen we er voor dat de winkels er mooi en inspirerend uit zien. Zo dat het voor onze klant een uitje is om langs te komen. In deze gastblog schrijf ik over mijn werkzaamheden en geef ik jou een leuke dosis inspiratie mee =)

Hotel Chique

Heerlijk! Af en toe een weekendje weg naar een leuke stad. 's Avonds eten in het mooie hotel restaurant en vervolgens heerlijk in bad om helemaal ontspannen in bed te kruipen. Het allerleukst vind ik stiekem toch wel het ontbijt.. thuis neem ik daar vaak niet de tijd voor maar in een hotel loop ik wel een paar keer heen en weer voor de lekkere broodjes en vers fruit!

Ik kijk mijn ogen uit naar de mooie architectuur en styling waardoor ik weer helemaal opgeladen thuis kom. Is het mogelijk om deze sfeer thuis te creëren? Ja natuurlijk! Je leest hieronder mijn tips hoe je samen met Piet klerkx jouw woon én slaapkamer omtovert naar een luxe en stijlvolle hotel sfeer.

Wist jij dat Piet Klerkx een enorme afdeling heeft die we New Classic noemen? Hier vind je meubels met een chique uitstraling. Denk aan grote kasten met open vakken, grote banken in fluweelachtige stoffen en eetkamerstoelen waarop je uren kunt natafelen. Het leuk is dat je veel meubels zelf samen kunt stellen. Staat er een bank in een kleur die totaal niet past in jouw interieur vergeet dan niet dat er nog veel meer mogelijkheden zijn in kleuren en materialen. Wat je vaak ziet in hotels zijn enorme open kasten met fantastische accessoires dit gevoel zou je ook toe kunnen passen met een room divider. Vul de divider met je meest shiny decoratie, Denk hierbij aan grote accessoires in glimmende materialen zoals goud of glas.

Voor de slaapkamer neem ik je mee naar de Serta afdeling. Deze boxspringbedden staan voor pure luxe en dat stralen ze ook uit. Je kunt deze bedden niet voor niets terug vinden in de meest luxe hotels ter wereld waaronder bijvoorbeeld de Hilton hotels. Met de Serta bedden kun je echt uitpakken de hoofdborden zijn in verschillende formaten te bestellen en te bekleden met hun eigen stoffen collectie. Kies voor een normaal geweven stof voor een rustige uitstraling of pak uit met één van hun glimmende stoffen voor een slaapkamer met koninklijke allure.

Om het hotelgevoel in huis helemaal af te maken vind je sinds kort de geuren van JANZEN in ons Woonwarenhuis. De makers zijn geïnspireerd geraakt door het maken van vele reizen over de wereld. Van Australisch sandelhout tot Indische patchouli en van Chinese jasmijn tot de Franse roos. Allemaal verwerkt in geurstokjes en beautyproducten die er voor zorgen dat jij helemaal ontspannen je bed in stapt.

Mijn persoonlijke favoriet is de Grey-04 een fris niet al te opvallende kruidige geur.
Ik ben benieuwd naar die van jou!

Ben jij enthousiast geworden door het zien van de foto’s? Kom dan zeker langs in de winkel! Loop rond over de New Classic afdeling en kom proef liggen op één van de mooie Serta bedden. Het enige waar je dan zelf voor moet zorgen is dat lekkere hotel ontbijtje.  ;)

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten