Nikkie, floormanager

Dé houten woontrend van nu

Houten meubels zijn al jarenlang een begrip op het gebied van wonen. Dit prachtige, natuurlijke materiaal leeft met je mee en elk meubel heeft een eigen karakter. Bij Piet Klerkx houden we van hout en we zijn dan ook trots om de volgende woontrend te mogen presenteren: ingelegd hout!

Houten meubels in 2020

Wanneer je op zoek bent naar een sfeervol materiaal voor in jouw interieur, dan mag hout daar zeker niet bij ontbreken. Hout komt in vele soorten en maten, maar is in alle gevallen een echte sfeermaker. Of je nu kiest voor glad en strak hout of voor een robuust exemplaar met oneffenheden en een open structuur, bij Piet Klerkx hebben we altijd het juiste houten meubel voor jou. Van kledingkasten en eettafels tot bijzettafels en bedden. Naast de reguliere houten collectie richten we ons met deze woontrend op ingelegd hout, gecombineerd met een donker metalen omlijsting. Deze chique, industriële meubels passen in elk interieur en staan garant voor jarenlang woonplezier. Ontdek alle houten meubels in één van onze winkels!

Onderhoud houten meubels

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je nieuwe, houten meubels. Nu vergen de meeste houten meubels geen intensief onderhoud, maar als het een keer nodig is wil je het natuurlijk wel goed aanpakken. Daarvoor hebben wij een speciale Wood Care Kit. Deze set bestaat uit een effectieve reiniger, een beschermingsproduct en een verzorgingsproduct. De Wood Care Kit is geschikt voor alle onbehandelde houtsoorten en zowel voor meubels als voor parket en vloerdelen. Benieuwd hoe je jouw houten meubels het beste kunt onderhouden? Vraag dan één van onze adviseurs om advies tijdens je winkelbezoek.

Gratis interieuradvies bij Piet Klerkx

Ben jij toe aan een nieuwe omgeving? Plan dan nu een gratis interieuradvies met één van de gespecialiseerde Piet Klerkx adviseurs. Zij brengen al jouw woonwensen in kaart en schetsen vervolgens een gepersonaliseerd ontwerp. Ook kunnen zij je helpen met het zelf samenstellen van een meubel, zoals bijvoorbeeld de nieuwe bank of een complete kast. Een interieuradvies is altijd vrijblijvend en is bedoeld om je met een andere blik naar jouw huis en interieur te laten kijken. Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten