Tessa van Esch

Interieur en stijladvies voor een passend en persoonlijk geheel

Het inrichten van een ruimte pakt iedereen anders aan maar er zijn een paar problemen waar vrijwel iedereen mee te maken krijgt. Denk aan vragen zoals: Mijn partner en ik hebben een hele andere smaak, creëren we toch een samenhangend geheel? Er zijn zo ongelofelijk veel keuzemogelijkheden, waar begin ik en hoe kies ik? Wat is nou de optimale indeling voor onze woonkamer en voor ons gezin? Ik ben toe aan een nieuwe inrichting maar heb een paar items die ik graag wil behouden, hoe zorg ik voor een nieuwe uitstraling zonder afstand te doen van deze items? Herkent u een van deze vragen of heeft u zelf een dergelijke vraag, lees dan verder over hoe u een interieuradvies kunt aanvragen en hoe het in zijn werk gaat.

Aanvragen van het advies

 

Het aanvragen van een afspraak via dit formulier op onze website. Op het formulier selecteert u een vestiging, vult u uw persoonsgegevens, en selecteert u een voorkeursdatum. Vervolgens ontvang u een bevestigingsmail van uw aanvraag. Binnen enkele dagen wordt telefonisch contact met u opgenomen om samen een tijdstip te plannen met de juiste adviseur. Er worden in dit telefoongesprek wat vragen gesteld over uw stijl en persoonlijke voorkeuren zodat de juiste gespecialiseerde adviseur aan u gekoppeld wordt.

 

Praktische tips ter voorbereiding van het gesprek

1.Doe vast wat inspiratie op. Inspiratie kan overal vandaan komen. Denk bijvoorbeeld aan woonmagazines. U kunt ons magazine bijvoorbeeld gratis aanvragen ter voorbereiding. Piet's magazine staat boordevol woontrends voor 2018, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Ook vindt u op onze inspiratiepagina veel inspiratie over onze merken en de nieuwste (kleur)trends. U kunt daarnaast ook inspiratie en ideeën halen uit een metamorfose van anderen. Welke van de RTL woonmagazine metamorfoses had volgens u het beste eindresultaat? Neem dus wat wat voorbeelden mee van wat u aanspreekt of ga creatief aan de slag en maak een eigen moodboard. Alles wat u meeneemt geeft onze adviseurs een beter uw persoonlijke stijl en draagt bij aan de uitkomst.

2.Meten is weten. Neem de plattegrond van de betreffende ruimtes mee of meet de ruimtes waar nodig nog even op. Maak ook foto’s van hoe de ruimte op dit moment is ingedeeld.

3. Alles nieuw of toch nog wat items behouden? Denk goed na over welke producten u wilt vervangen en welke echt moeten blijven. Maak foto’s van deze producten en meet ze ook even op.

4. Budget. Denk vast na over het budget. In onze winkels zijn door de grote collectie opties mogelijk in verschillende prijsklassen. Als onze adviseurs een indicatie hebben van het budget kunnen zij hier rekening mee houden bij de productkeuze.

Hoe gaat het advies in zijn werk

Op de dag van het advies kunt u zich melden bij de receptie van het desbetreffende filiaal. De adviseur wordt erbij gehaald en het adviesgesprek kan beginnen.

1. Wensen. Eerst worden de wensen uitgebreid besproken. Dit is gelijk het moment om de plattegrond, huidige situatie en de te behouden meubelen te bespreken.

2. Indelingstekening. Nadat de wensen en dergelijken zijn besproken wordt een indelingstekening gemaakt.

3. Passende meubelen. Op basis van de afgestemde indelingstekening worden de passende meubelen gezocht. Hierbij wordt vooral gelet op de mogelijkheden wat materialen en kleuren betreft. De materiaal en kleurkeuze staan centraal bij het afstemmen van van de producten.

4. Totaalplaatje. Indien gewenst wordt voor het complete plaatje ook een voorstel gedaan voor kleuren van wanden, gordijnen en vloer.

Maak een afspraak of kom langs!

Denkt u nu: zo’n advies lijkt me wel wat! Maak dan een afspraak met een van onze interieuradviseurs. Zij staan voor u klaar om u van passend advies te voorzien.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND