Interieur- en stijladvies voor een passend en persoonlijk geheel

Het inrichten van een ruimte pakt iedereen anders aan, maar er zijn een paar problemen waar vrijwel iedereen mee te maken krijgt. Denk aan vragen, zoals mijn partner en ik hebben een hele andere smaak, hoe creëren we toch een samenhangend geheel? Er zijn zo veel keuzemogelijkheden, waar begin ik en hoe kies ik? Wat is nou de optimale indeling voor onze woonkamer en voor ons gezin? Ik ben toe aan een nieuwe inrichting, maar heb een paar items die ik graag wil behouden, hoe zorg ik voor een nieuwe uitstraling zonder afstand te doen van deze items? Herkent u een van deze vragen of heeft u zelf een dergelijke vraag? Lees dan verder over hoe u een interieuradvies kunt aanvragen en hoe dit advies in zijn werk gaat.


Aanvragen van het advies

Het maken van een afspraak kan via een formulier op onze website. In het formulier selecteert u een vestiging, vult u uw persoonsgegevens in en selecteert u een voorkeursdatum. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail van uw aanvraag. Binnen enkele dagen wordt telefonisch contact met u opgenomen om samen een tijdstip te plannen met de juiste adviseur. Tijdens dit telefoongesprek stellen wij u alvast een paar vragen over uw stijl en persoonlijke voorkeuren, zodat wij de juiste adviseur aan u koppelen.Praktische tips ter voorbereiding van het gesprek

1. Doe alvast wat inspiratie op. Inspiratie kan overal vandaan komen. Denk bijvoorbeeld aan woonmagazines en Pinterest. U kunt ons magazine bijvoorbeeld gratis aanvragen ter voorbereiding. Piet's magazine staat boordevol woontrends, onze favoriete meubelen en trendy accessoires. Ook vindt u op onze inspiratiepagina veel inspiratie over onze merken en de nieuwste (kleur)trends. Neem voorbeelden mee naar de afspraak of ga aan de slag met een eigen moodboard. Alles wat u meeneemt zal ervoor zorgen dat onze adviseurs uw stijl beter leert kennen en u van een nog beter advies kan voorzien. 

2. Meten is weten. Neem de plattegronden van de betreffende ruimtes mee of meet de ruimtes waar nodig nog even op. Maak ook foto’s van hoe de ruimte op dit moment is ingedeeld.

3. Alles nieuw of toch nog wat items behouden? Denk goed na over welke producten u wilt vervangen en welke echt moeten blijven. Maak foto’s van deze producten en meet ze ook even op.

4. Budget. Denk vast na over uw budget. Als onze adviseurs een indicatie hebben van het budget kunnen zij hier rekening mee houden bij de productkeuze.Hoe gaat het advies in zijn werk

Op de dag van het advies kunt u zich melden bij de receptie van de desbetreffende winkel. De adviseur zal u verwelkommen en het adviesgesprek kan beginnen.

1. Wensen. Eerst worden de wensen uitgebreid besproken. Dit is gelijk het moment om de plattegrond, de huidige situatie en de te behouden meubelen te bespreken.

2. Indelingstekening. Nadat de wensen en dergelijken zijn besproken wordt een indelingstekening gemaakt.

3. Passende meubelen. Op basis van de afgestemde indelingstekening worden passende meubelen gezocht. Hierbij wordt vooral gelet op de mogelijkheden qua materiaal en kleur. De materiaal en kleurkeuze staan centraal bij het afstemmen van van de producten.

4. Totaalplaatje. Indien gewenst wordt voor het complete plaatje ook een voorstel gemaakt voor kleuren voor op de wanden, opties voor gordijnen en opties voor vloeren.


Maak een afspraak en kom langs!

Denkt u nu, een interieur- en stijladvies past precies bij mijn behoeftes. Maak dan een afspraak met een van onze interieuradviseurs. Zij staan voor u klaar om u van passend advies te voorzien.


Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?