Dé interieurtip: stijladvies voor een lang en gelukkig huwelijk

Meubels kopen is geen kleinigheid. En kan soms wat energie vergen. Maar op zoek gaan naar nieuwe meubels zou juist een feest moeten zijn. Daarom heeft Piet Klerkx een slimme interieurtip: ontvang gratis advies van onze stijladviseurs. Zie het als de ceremoniemeester die u persoonlijk begeleidt naar het interieur waarin uw huwelijk nog lang en gelukkig is. 

Stijladvies is een investering in uw relatie

U gaat voor modern. Voor u geldt “less is more”. En uw partner? Die gaat voor een landelijke uitstraling en vindt modern maar een kale bedoening. Hoewel uw interieur hard toe is aan een frisse look, komt u moeilijk tot een besluit. Laat het aan ons over. De stijladviseur van Piet Klerkx weet als de beste hoe uw stijlen optimaal met elkaar samengaan. Dat zorgt voor de juiste balans in het interieur. En een harmonieuze relatie. 

Stijladvies is onderdeel van onze service

U bent zover: u overweegt een bezoek aan een woonwinkel. Maakt niet uit of u één ruimte wilt aanpakken of de hele woning, bij Piet Klerkx krijgt u stijladvies en interieurtips afgestemd op uw unieke wensen. Onze stylisten hebben ieder hun eigen specialiteit, dus voor welke ruimte u ook een second opinion wilt, er staat iemand met een glimlach te wachten om u naar uw droominterieur te navigeren. Kwestie van persoonlijke service wat ons betreft.

Stijladvies bezorgt u de hoofdrol

Tv-programma’s waarin stellen worden verrast met een compleet nieuw interieur, u kent ze vast. Het begint met een gedateerde woonkamer of een smoezelige keuken. De bewoners gaan een paar dagen uit logeren en als ze terugkomen, komen de tranen los: zo strak en overzichtelijk staat alles te shinen. Dat is nooit voor mij weggelegd, denkt u dan. Alleen al het prijskaartje. 

Mis, onze stijladviseur staat kosteloos tot uw beschikking. Dat is een goed begin, want het bedrag dat u hiermee bespaart steekt u in nieuwe meubels. Slimme interieurtip, toch? Zelfs met een bescheiden budget kan uw ruimte namelijk een verrassende make-over krijgen. Dat is de kracht van slim stijladvies. 

Onze laatste interieurtip: één en één is drie

Waarom zou u allebei een beetje water bij de wijn doen en tot een half compromis komen, als u beiden dolenthousiast kan zijn met het eindresultaat? Neem even de tijd en ga sparren met de stijladviseur van Piet Klerkx. Geheid dat u aangenaam wordt verrast door nieuwe stijlen en toepassingen. Neem geen genoegen met een compromis, maak uw droomhuis werkelijkheid. Samen met onze stijladviseur en zijn interieurtips.

Hulp nodig bij uw keuze?

De lieve vrede bewaren, nieuwe opties ontdekken, alles uit uw interieur halen - hoeveel argumenten heeft u nodig om kosteloos stijladvies te krijgen? Maak meteen een afspraak.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?