Creëer uw eigen zonneschijn met de Sunshower

Met een Sunshower in uw badkamer geniet u tijdens het douchen van een weldadige dosis zonneschijn. Uw douchebeurt wordt met een Sunshower nog aangenamer doordat u de kracht van de zonnestralen op uw huid voelt. Deze zonnestralen zijn goed voor uw spieren en de broodnodige vitamine D-aanmaak. Bij regelmatig gebruik bouwt u ook nog eens een gezond kleurtje op. Creëer uw eigen zonneschijn in de badkamer met de Sunshower. Lees meer over de uitgebreide collectie, de mogelijkheden en de voordelen.

Voordelen van de Sunshower

De Sunshower biedt meerdere voordelen en mogelijkheden. Het zonlicht van de Sunshower zorgt ervoor dat u, ook in de donkere herfst- en wintermaanden, voldoende vitamine D aanmaakt. Tijdens de donkere dagen hebben veel mensen een tekort aan deze o zo belangrijke vitamine die het immuunsysteem versterkt en zorgt voor sterke botten en tanden. Bovendien heeft het infraroodlicht het effect van warmtetherapie en zorgt het ervoor dat lichamelijke ongemakken zoals nek- en rugklachten en spierpijn verdwijnen. Tot slot krijgt u van de lage dosis UV-licht een gezond kleurtje als u de Sunshower regelmatig gebruikt. En dat alles gewoon terwijl u doucht!

Diverse Sunshower uitvoeringen

De Sunshower is verkrijgbaar in verschillende modellen. Bent u van plan een nieuwe badkamer aan te leggen, dan is dit het moment om na te denken over een inbouwmodel. Het is ook mogelijk een Sunshower te monteren in uw huidige badkamer. U kunt kiezen uit de modellen Solo, Duo, Pure XL en Pure wanneer u graag infraroodlicht wenst tijdens het douchen. Wilt u daarnaast ook een UV-functie voor een kleurtje? Dan zijn de modellen Deluxe of Combi geschikt voor u. Al deze modellen hebben een formaat dat geschikt is om het gehele lichaam te verlichten behalve het type Pure. Dat is een compact model speciaal ontwikkeld om de onderrug te voorzien van infraroodlicht.

Meer weten over de Sunshower?

Bent u op zoek naar advies over de Sunshower en wilt u deze zonnige douche met eigen ogen zien? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en laat u adviseren door onze badkamerspecialisten. Zij laten u graag de modellen en de werking van de Sunshower zien.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?