Nikkie Haacke

Wonen met karakter met het Italiaanse design van Enzo Luca

Enzo Luca ontwerpt designmeubelen met karakter. Het merk combineert Hollandse nuchterheid met een stijlvol vleugje Italië. Het uitgebreide assortiment omvat veel verschillende meubels, van moderne tafels waar je uren aan wilt natafelen tot elegante, comfortabele stoelen. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze tijdloos zijn en een unieke toevoeging aan je interieur bieden. Wil je net even wat meer dan standaard meubels? Neem dan zeker een kijkje bij de unieke collectie van Enzo Luca.
 

Collectie

Het aanbod van Enzo Luca is groot en gevarieerd. Zo maakt het merk banken, stoelen, fauteuils, tafels en kasten. Elk van deze meubelen voegt sfeer en karakter toe aan de kamer. Zo verkoopt het merk massieve, open kasten waarin je je mooiste accessoires kunt uitstallen. Als je meer houdt van modern, is een van de greeploze, gesloten wandkasten een goede optie. Ben je op zoek naar een heerlijke, landelijke bank waar je met heel je gezin aan het eind van de dag in kan ploffen en tot rust kan komen? Enzo Luca heeft een divers aanbod enorm comfortabele banken. Wil je van jouw bank toch liever een stijlvolle, moderne blikvanger maken in jouw kamer? Er zijn verschillende modellen in lederuitvoering met een uniek onderstel. Enzo Luca levert meubels in veel verschillende materialen, vormen en kleuren. Daardoor zit er altijd een uniek en stijlvol meubel bij naar jouw smaak, dat perfect past bij jouw interieur. Wil jij je woon- en eetkamer compleet opnieuw in te richten? Enzo Luca heeft er alles voor in huis.
 

Advies

Ben jij geïnspireerd geraakt door het exclusieve merk Enzo Luca? Kom naar een van onze vestigingen. Je ontvangt hier vrijblijvend uitgebreid interieur- en stijladvies. Wil jij een compleet nieuw interieur? Neem dan zeker een kijkje bij meubels van het merk Enzo Luca, dat een uitgebreid aanbod heeft waarmee jij je hele huis- of eetkamer van een nieuwe stijl voorziet.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND