Nikkie Haacke

Keukentrend: grijs is het nieuwe wit

Was het de afgelopen jaren veel wit dat we tegenkwamen in de keuken, in 2019 zien we steeds vaker grijstinten terug. De natuurlijke kleur zorgt voor een rustige sfeer en is bovendien gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Grijs bestaat in veel verschillende tinten wat een uitgebreide keuze voor uw keukeninrichting biedt. Lees meer over deze bijzondere kleurtrend in de keuken.

Grijs past in de keukentrend van 2019

Grijstinten passen perfect bij DE trend van 2019 zoals we die in een vorige blog bespraken: die van natuurlijke en warme kleuren. Grijze materialen als natuursteen maar ook grijs beton, zorgen voor een aangename sfeer in uw keuken. Een andere woontrend die we in 2019 gaan zien, is een robuuste en stoere inrichting van uw woonruimte. Misschien is het daarom geen toeval dat grijs populair is. Grijstinten komen namelijk optimaal tot hun recht in een stoere, industriële omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van geoxideerd ijzer of verschillende soorten metaal met donkere grijstinten.

Grijs saai? Integendeel!

Dat grijs saai zou zijn spreken wij helemaal tegen. Sowieso passen grijstinten in de minimalistische keukentrend van 2019 met rustige en natuurlijke kleuren. Maar bovenal zorgt grijs voor veel mogelijkheden in de keuken. Met bijvoorbeeld ton-sur-ton grijskleuren brengt u variatie in de keuken zonder dat het druk wordt. Voor optimale rust in de keuken kiest u één grijskleur. Dit hoeft zeker niet saai te zijn wanneer u speelt met verschillende materialen en opvallende details als echte eyecatchers. Denk daarbij  aan een opvallende kraan zoals uit de Ben Lavion collectie.

Unieke en persoonlijke keuken

Zo zijn er diverse mogelijkheden om met de kleur grijs van uw keuken een unieke ruimte te maken. Het belangrijkste is dat de ruimte helemaal naar uw eigen, persoonlijke smaak is ingericht zodat u er zich thuis voelt. Weet u het nog niet zeker? Laat u dan inspireren in onze showroom waar u verschillende opstellingen in grijstinten kunt bekijken inclusief grijze details.

Kom naar de winkel voor inspiratie

Breng een bezoek aan onze showroom voor meer inspiratie over de grijze keukentrend. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor informatie over de vele mogelijkheden. Voor ideeën en voorbeelden kunt u ook gratis Piet’s magazine aanvragen boordevol keukentrends en tips.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?