WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Nikkie, floormanager

De beste vloer voor uw keuken en badkamer

De vloer is een grote sfeerbepaler voor een ruimte. Het is daarom van belang om een mooie vloer te kiezen met de uitstraling die u wenst. De uitstraling is echter niet het enige waar u op moet letten bij het kopen van een vloer. Voornamelijk in de keuken en badkamer is het ook prettig als het gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien moet de vloer in de badkamer ook vochtbestendig zijn.

Badkamer

Tegels

Tegels is het meest gekozen soort vloer voor in de badkamer. Dat is natuurlijk niet zomaar. Tegels zijn waterbestendig en eenvoudig schoon te maken. Daarnaast zijn tegels in diverse varianten mogelijk. Zo kunt u kiezen voor neutrale, witte of beige tegels. Hiermee creëert u rust in uw badkamer. Maar u kunt ook kiezen voor een unieke uitstraling. Wat dacht u van een opvallende kleur op de vloer en neutrale tegels op de muur? Bovendien zijn tegels ook in diverse formaten verkrijgbaar. Wilt u een ruimtelijke sfeer creëren in uw badkamer? Kies dan voor grote tegels. Hoe kleiner de tegels zijn, hoe drukker de uitstraling. Een drukke badkamer oogt al snel een stuk kleiner. Er is dus van alles mogelijk als het gaat om tegels in de badkamer.

Keramisch parket

Hout heeft een warme, ruimtelijke uitstraling. Deze uitstraling staat ook erg mooi in een badkamer. Echter is hout niet waterbestendig en daarom helaas niet geschikt als vloer in de badkamer. Keramisch parket heeft houtlook tegels. Hiermee creëert u de sfeer en uitstraling van hout met alle praktisch aspecten van tegels. Bovendien is keramisch parket geschikt in combinatie met vloerverwarming. Zelfs op de wanden en tegen het plafond kan keramisch parket geplaatst worden. Daarnaast is dit type vloer beschikbaar in diverse designs.

Keuken

In de keuken zijn er meer mogelijkheden dan in de badkamer wat betreft vloeren. De vloer in de keuken hoeft niet waterbestendig te zijn. Het is wel erg prettig als het gemakkelijk schoon te maken is. In de keuken lopen de mogelijkheden van hout tot PVC en tegels. De keuze is hierin eindeloos.

Tegenwoordig zien we steeds meer open keukens. Met een open keuken kunt u er voor kiezen om de vloer uit de woonkamer door te laten lopen. Heeft u een open keuken maar wilt u deze toch optisch afscheiden van de woonkamer? Door een andere vloer te kiezen in de woonkamer, creëert u toch optisch een andere ruimte. Deze keuze is vaak afhankelijk van smaak. Het praktische aspect speelt hierin ook vaak een rol. Misschien vindt u hout gezellig in de woonkamer, maar tegels praktischer in de keuken.

Met het keramische parket in een houtlook creëert u beide. Bovendien is echt hout niet geschikt in combinatie met vloerverwarming, keramisch parket is dat wel. Zo creëert u alsnog de gezellige sfeer door uw hele woning. Daarnaast is het keramische parket gemakkelijk schoon te maken. Dit is wel zo prettig als u heeft gemorst op de keukenvloer. Beschikt u over een keuken die in een aparte ruimte zit? Meestal is het hierbij geen probleem als de vloeren totaal verschillend zijn door de drempel en de deur die er tussen zitten.

Kom langs in de winkel

Wilt u de mogelijkheden aan vloeren in uw badkamer en keuken met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Amersfoort of Waalwijk om inspiratie op te doen. Krijgt u liever persoonlijk advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor keuken- of badkamer advies. Op onze afdelingen met keukens en sanitair vindt u een ruim aanbod aan PVC, tegels en keramisch parket. Bent u op zoek naar hout, vinyl of een andere vloerbedekking? Neem dan eens een kijkje bij Piet’s Stoffering.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten