Kindvriendelijk én stijlvol interieur: gratis advies bij Piet Klerkx

Kruipende baby’s of rondrennende peuters staan nooit op de foto’s van prachtige designerwoonkamers in magazines. Geen wonder, want u weet dat het huis er dan heel anders zou uitzien. Hoe u toch een kamer inricht die magazinewaardig én kindvriendelijk is, weten we bij Piet Klerkx. 

U vraagt, wij zoeken

Een woning smaakvol inrichten, dat doen onze stylisten dolgraag. Kom naar Piet Klerkx en geef uw wensen door. Landelijk, romantisch of industrieel. U vraagt, wij zoeken. Onze adviseurs verzamelen gratis de juiste items voor uw ruimte, die ook nog eens bijdragen aan een kindvriendelijk interieur. Zo richt u uw woning stijlvol in zonder urenlang doelloos rond te dwalen op de woonboulevard. 

Kies het juiste materiaal

Suède is een no-go voor een kindproof interieur. Kies daarom voor makkelijk schoon te maken materiaal, zoals leer. Dat is nog erg stijlvol ook. Of kies een stoffen bank met wasbare hoezen. Als uw peuter dan zijn sapje knoeit, gooit u alles gemakkelijk in de wasmachine. Een beetje beschadiging kan bovendien erg mooi zijn en de bohemian- of retrolook extra aanzetten.

Kindvriendelijk interieur met stijlvolle woonitems

Vermijd gevaarlijke, scherpe hoeken met een ronde salontafel. Berg speelgoed op in een fraaie, leren poef met opbergruimte. Of leg een zacht, trendy vloerkleed neer waar uw kind heerlijk op kan spelen. Piet Klerkx heeft tal van meubelen die zowel stijlvol als kindvriendelijk zijn. Ontdek de ruime collectie bij een winkel bij u in de buurt.

Onze stylisten lopen over van de handige tips voor een interieur waar ouders en kind dolgelukkig van worden. Vraag ze maar raak. 

Leg de laatste hand

Als er een stijlvolle basis staat met alle grote meubels, is het tijd voor de finishing touch. Haal vazen, kussens en spiegels in huis, volledig in uw favoriete stijl. Maar let op: houd ook dit kindvriendelijk. Ga niet voor breekbare woonaccessoires, maar voor materialen als licht hout of gerecycled plastic. Zet fotolijstjes ook niet neer, maar hang ze op. Houd alles uit de buurt van de kinderen en creëer een veilige speelplek.

Hulp nodig bij uw keuze?

Met ons gratis woonstijladvies rennen uw kinderen lekker rond in de woonkamer, terwijl u geniet van een stijlvolle inrichting. Creëer samen met ons een kindvriendelijk interieur. Kom langs bij Piet Klerkx.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?