Klaar voor toekomst

Piet Klerkx heeft een breed aanbod en een zeer ruime keuze in stijlen en merken. Een eigentijdse en trendy collectie met meubels en woonaccessoires voor iedereen en elk budget. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers. Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.

Om aan deze standaard te blijven voldoen investeert Piet Klerkx in de toekomst. Niet stil staan, maar mee gaan met de tijd. Klaar zijn voor de toekomst. Dat is wat Piet Klerkx wil en daarom gaan we in Waalwijk grootschalig verbouwen. Aannemers, bouwvakkers en schilders zijn hier al volop mee bezig en er wordt hard gewerkt om er in Waalwijk een nieuwe woonbeleving van te maken. Niet zomaar een woonbeleving, maar de grootste van Nederland!

Via deze blogs ga ik jullie op de hoogte houden van wat er allemaal speelt bij Piet Klerkx in Waalwijk en wat de nieuwste ontwikkelingen zijn.

Na al die jaren is het dan zover, in februari 2016 zijn we begonnen met de grote verbouwing. Álles wordt aangepakt. De hele winkel ondergaat een transformatie van top tot teen. Aan alles is gedacht, zo wordt de hele routing van de winkel omgedraaid en zelfs de ingang wordt verplaatst. Er wordt gewerkt aan een grote nieuwe parkeerplaats voor de deur. Het gemak staat voorop. De klant moet zicht welkom, maar vooral thuis voelen in onze winkel.

De verbouwing is verdeeld in verschillende fases zodat de winkel gewoon, zoals altijd, 7 dagen per week open kan zijn en de klanten zo min mogelijk last zullen hebben van de verbouwing. Tijdens de verbouwing kun je bij Piet Klerkx Waalwijk profiteren van extra veel verbouwingsvoordeel. Simpelweg omdat er nu niet genoeg ruimte in de winkel is om de hele collectie te tonen. Oftewel; een splinternieuwe collectie voor lage prijzen. Ik zeg; profiteer van dit voordeel!

We zijn nu al een aantal maanden onderweg en je ziet op steeds meer plekken in de winkel veranderingen, verschuivingen en resultaat. Want fase 1 is inmiddels afgrond! Dat betekend dat het eerste deel van de verbouwing klaar is. Namelijk de nieuwe designafdeling van Piet Klerkx: Riant Stoutenbeek! En ik kan je vertellen, het is prachtig geworden. Niet alleen door de verlichting, de geweldige vloer en mooie wanden, maar zeker ook door de designproducten die daar gepresenteerd worden.

Op 2de pinksterdag is Riant Stoutenbeek feestelijk geopend en ik was daarbij. In mijn volgende blog vertel ik jullie er meer over.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?