Nikkie, floormanager

Knal met kobaltblauw en roestbruin

Blauw een koele kleur? Daar komt in 2022 verandering in met de toevoeging van roestbruin. Deze krachtige kleuren versterken elkaar enorm en zorgen voor een warm interieur met een luxe uitstraling. Lees hier alles over deze chique interieurtrend.

Een blauw interieur in 2022

Het is misschien wel de populairste kleur in ons land: blauw. Of het nu gaat om kleding, lifestyle of interieur, blauw siert al vele jaren het straatbeeld. Ook binnenshuis is het een veelgebruikte kleur, mede dankzij de vele verschillende tinten. Dit jaar tillen we de interieurtrend naar een hoger niveau door uit te pakken met kobaltblauw en roestbruine accenten. Door te spelen met diverse materialen en accessoires ontstaat een luxe sfeer.

Blauw en roest in perfecte harmonie

Als er twee kleuren zijn die elkaar complimenteren, dan zijn het wel kobaltblauw en roestbruin. Deze kleuren geven je interieur een stoere en warme uitstraling. Zowel in een licht als donkerder interieur komen de trendkleuren goed uit. Als kleur op de muur, voor de bank, een fauteuil of als accessoires: er is altijd een geschikte plek te vinden in het interieur. Daarbij is het natuurlijk de vraag waar jij je thuis bij voelt. Houd je van een uitgesproken interieurstijl? Dan kun je flink uitpakken en een statement maken met grote meubelen in blauw en roestbruin. Als je het liever wat subtieler houdt, dan kun je de trend toevoegen in de vorm van kleine meubelen, zoals een stoel of poef, en natuurlijk woonaccessoires.

Kom langs voor gratis interieuradvies

Wil je de laatste trends terug laten komen in jouw interieur? Plan dan een gratis en vrijblijvend interieuradvies bij één van de Piet Klerkx winkels. Onze gespecialiseerde adviseurs geven antwoord op al jouw woonvragen. Jullie gaan samen om tafel zitten om alle wensen en ideeën te bespreken. Aan de hand van deze informatie wordt een persoonlijk ontwerp gemaakt, waarin alles samenkomt. Nieuwsgierig wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Plan dan hier een afspraak.

Tot ziens bij Piet Klerkx

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten