Royaal slapen in een landelijke slaapkamer

In een landelijke slaapkamer kan je heerlijk wegdromen in een natuurlijke sfeer. Naast de Scandinavische en moderne slaapkamer blijft de landelijke slaapkamer erg populair. Vaak is deze slaapkamerstijl warmer en sfeervoller door zijn kleuren en accessoires. Ook geeft de landelijke slaapkamer een gezellig en knus gevoel. Het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen is een huidige trend die perfect aansluit bij deze slaapkamerstijl. Lees meer over de landelijke slaapkamer uit de slaapkamercollectie van Piet Klerkx.

Creëer een landelijke slaapkamer

Een kenmerk van de landelijke slaapkamer is een mooie, warme houten vloer met bruine tinten. Wanneer deze vloer geplaatst wordt, krijgt de ruimte direct wat weg van deze slaapkamerstijl. Verf de muren in een neutrale witte kleur, gebroken wit of in aardetinten om nog meer het gevoel van een landelijke stijl te creëren. Richt de ruimte in met houten meubels die bij elkaar passen om de landelijke slaapkamerstijl meer vorm te geven. Ook meubels met een whitewash of greywash kleur zijn vaak terug te zien in deze slaapkamerstijl. Om de landelijke slaapkamer helemaal af te maken kunnen accessoires geplaatst worden die zorgen voor veel een gezellig en warm gevoel met veel sfeer, zoals kaarsjes, een romantische kroonluchter of robuuste elementen met een oude look. Voeg alles samen en droom heerlijke weg in een landelijke slaapkamer.

Landelijke bedden

In een landelijke slaapkamer is het bed het grootste meubelstuk en daarom een belangrijk element. Vaak passen grote imposante bedden bij deze stijl met een lichte kleur beddengoed wat zorgt voor een frisse uitstraling. Een van onze favorieten voor een slaapkamer met landelijke look is de boxspring versailles, zoals te zien op de afbeelding.  Deze boxspring is imposant en groot door het hoofdbord en zijn indrukwekkende look, maar ziet er wel warm en comfortabel uit wat helemaal past in een landelijke slaapkamerstijl. De boxsprings versailles is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en aan te passen naar jouw wensen als het gaat om comfort. Slaap als een koning(in) met boxspring versailles.

Kom naar onze winkel voor professioneel slaapadvies

Wilt u graag een natuurlijk bed met een landelijke stijl en dat comfortabel slaapt? Kom dan naar onze winkel in Amersfoort of Waalwijk. Hier staan onze slaapspecialisten voor u klaar voor advies, zodat u heerlijk kunt wegdromen in een voor u comfortabel bed. Een bed moet namelijk niet alleen mooi zijn, maar comfort is natuurlijk het belangrijkste. Zo iets als een perfect bed voor iedereen dat bestaat niet, omdat o.a. de persoonlijke voorkeur en lichaamsbouw bij iedereen verschilt. Voorkom klachten en laat u adviseren door een van onze slaapspecialisten. Maak een afspraak om zeker te weten dat de adviseur alle tijd voor u kan nemen.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?