Nieuw: BORA Pure

U hebt vast wel gehoord van kookplaten met geïntegreerde afzuiging van BORA. Dit merk heeft een nieuwe lijn toegevoegd, de BORA Pure. Deze lijn maakt koken nu nog aangenamer. In deze blog leest u alles over de bijzondere BORA Pure. We zetten graag de voordelen van deze stijlvolle, functionele lijn voor u op een rij.

Pure voordelen

 • Eenvoudige bediening: de BORA Pure is eenvoudig te bedienen. De intuïtieve sControl-bediening zorgt er namelijk voor dat u met uw vinger alleen nog maar omhoog of omlaag hoeft te vegen of het veld aantikt. De belangrijke functionaliteiten zijn op deze manier gemakkelijk te activeren.
   
 • Recirculatie: in de BORA Pure zit een recirculatiefilter verwerkt, wat ervoor zorgt dat kookdampen geneutraliseerd en gefilterd worden. Deze efficiënte actieve-koolfilter is bovendien zeer gemakkelijk te vervangen.
   
 • Koken in stilte: dankzij de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor kunt u met BORA Pure in stilte koken. Zelfs op hoge vermogensniveaus werkt deze afzuiging geluidloos.
   
 • Automatische regeling: het vermogen van de afzuiging wordt aan uw kookgedrag van dat moment aangepast. Op deze manier hoeft u alleen uw aandacht op het koken te richten. 
   
 • Eenvoudige reiniging: de BORA onderdelen kunnen gemakkelijk verwijderd worden en zijn zelfs geschikt voor de vaatwasser.

Minimalistisch en stijlvol design

De afzuiging en het kookveld zijn volledig vlak met het werkblad ingebouwd. Door de perfecte belijning en de onopvallende uitstraling, past dit systeem zeer stijlvol in een moderne keuken. De BORA Pure is volledig naar uw persoonlijke wensen aan te passen. De instroomsproeier is namelijk verkrijgbaar in vijf verschillende trendy kleuren.

BORA Pure in het echt bekijken?

In onze showroom kunt u de BORA Pure met eigen ogen bekijken. Kom gerust eens langs om te kijken welke uitstraling het beste bij uw wensen past. Heeft u hulp nodig bij het kiezen uit de verschillende designs of heeft u vragen over het stijlvolle BORA systeem? Schroom dan niet om een van onze adviseurs aan te spreken. Zij helpen u graag.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?