WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Elisa, online marketeer

Maak kennis met FINNTAGE!

Haar Instagram, Finntage, staat vol met verschillende elementen, kleuren en patronen. Deze drie woorden klinken als muziek in haar oren! Haar liefde voor interieurstyling is op jonge leeftijd ontstaan. Alles omtrent wonen en interieur krijgt haar volledige aandacht!

Het gezicht achter Finntage

Sandra woont samen met haar man Pieter en zoonlief Finn in het ouderlijke huis. Het huis is gevestigd in het historisch, vestingstadje Grave in Brabant. Op dit moment verbouwen zij het huis tot hun eigen droomwoning! Als gepassioneerde interieurstylist heeft ze in haar ogen dé perfecte carrière gevormd: ‘Een combinatie van het Bourgondische leven met familie en vrienden en als content creator aan de slag gaan in de interieurwereld!’

Finntage woonstijl

Haar woonstijl kun je niet in een hokje plaatsen. De kernwoorden eclectisch, modern, kleurrijk, urban, vintage en veel groen omschrijven haar woonstijl. Nu vraag je je af: 'Hoe is ze op deze naam gekomen?' Je raadt het al; de naam van haar zoon Finn & haar liefde voor vintage vondsten. Een en een is twee! Haar identiteit, Finntage, is in het leven geroepen.

Haar leefomgeving als wooninspiratie

Voor wooninspiratie kijkt ze voortdurend om haar heen, denk aan: horeca, natuur, tijdschriften, vintage marktjes en social media. Verrassende combinaties creëren is een continu proces. Zo combineert Sandra bloemen met patronen of oud met nieuw. Ze voegt graag groen toe aan haar interieur: verschillende bloem- en plantensoorten, maar ook maten. Alle vooraf genoemde elementen zijn kenmerkend voor haar uitgesproken interieurstijl. Haar befaamde uitspraak: “Blijf dicht bij jezelf, want woontrends verdwijnen en je eigen woonstijl blijft! Het is belangrijk om je woonstijl ‘eigen’ te maken. Ik onderscheid me door te kiezen op basis van gevoel en niet omdat het een woontrend is!”

Interieur inspiratie hoek Finntage bij Piet

De samenwerking Finntage x Piet Klerkx is een feit! Wanneer het gaat om interieurstyling, vindt ze het geweldig om een carte blanche te krijgen. Het draait vooral om inspireren! Het inspiratie hoekje is ingericht met meubelen en woonaccessoires die bij haar eigenzinnige woonstijl passen. Sandra stelt zichzelf altijd de vraag: “Is dit Finntage en plaats ik dit ook in mijn eigen huis?" Bij een volmondige ‘ja’ worden de woonartikelen in een winkelwagen gezet. Alles is met liefde en aandacht uitgezocht. Als nuchtere Brabander is ze aangenaam verrast, dat ze assistentie kreeg van het stylingteam in Waalwijk. Het team wist alles te vinden wat ze in gedachten had om haar inspiratie hoek te creëren. Toen ze de laatste woonaccessoires plaatste in de pronkkast, riep ze: "Ja, het klopt! Er is een echte Finntage vibe neergezet."

De eerste Finntage stempel is gezet! Haar creatieve styling hoekje  is te bewonderen bij Piet Klerkx Waalwijk én Amersfoort. Ze kan niet wachten om aan de slag te gaan met de volgende projecten.

Antwoord op al je woonvragen

Van je huis een thuis maken, daar helpen we graag bij. Of je nu op zoek bent naar een bank, tafel, fauteuil, kast of een compleet interieur: onze adviseurs staan voor je klaar met professioneel advies op maat.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten