WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Met deze woontips voel je je nog meer thuis in je eigen huis!

Als iets ons de afgelopen maanden duidelijk is geworden, is het wel hoe belangrijk ons huis is. Je goed voelen in de omgeving waar je de meeste tijd doorbrengt is een vereiste om optimaal te kunnen genieten. Met de woontips voor dit jaar voelt je huis straks nog meer als een écht thuis.

Wat zijn we toch veel thuis geweest. Misschien wel meer dan ons lief was. Maar waarschijnlijk heb je hierdoor wel ontdekt dat het ontzettend belangrijk is om je prettig te voelen in je huis. Ook al ga je nu waarschijnlijk weer wat vaker de hort op, je gaat altijd weer een keer naar huis. Dan is het natuurlijk fijn als je ook écht thuiskomt. Dat jouw huis aanvoelt als die warme jas. Wij zorgen alvast voor wat inspiratie, maar voorop staat: doe vooral waar jíj je goed bij voelt!

Rust en kwaliteit in je huis

Onze Interieuradviseurs hebben hun licht laten schijnen over de trends voor dit jaar en daaruit blijkt dat rust en kwaliteit de hoofdrollen spelen. Zo kun je een keuze maken voor grotere meubels van goede kwaliteit in plaats van allerlei kleinere artikelen. Neem bijvoorbeeld een grote gezellige bank waar je met het hele gezin op kunt ploffen, of een mooie ruime eettafel met lekkere stoelen, om nog heerlijk te kunnen tafelen en borrelen.

Kleuren voor in je huis

Natuurlijk kies je in je huis vooral voor kleuren die jij mooi vindt en waar je relaxed van wordt. Wanneer je dit jaar trendy wil zijn kun je eens experimenteren met olijfgroen. Ook andere warmere kleuren die ons doen fantaseren over vakanties doen het goed. Denk daarbij aan terracotta of zandkleur.

Laat je inspireren

Dat we er weer op uit mogen heeft als groot voordeel dat je weer heerlijk kunt struinen in meubelwinkels. Want zeg zou zelf: die gave stoel, dat prachtige bankstel of heerlijke bed moet je toch echt even uitproberen. Bij de winkels van Piet Klerkx kun je alles vinden over de laatste trends en krijg je het beste woonadvies van interieuradviseurs. De winkel in Amsterdam is zelfs compleet vernieuwd en een lust voor het oog. Maar ook de winkels in Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Purmerend en Waalwijk zijn het bezoeken meer dan waard. Piet Klerkx is de grootste en mooiste woonspecialist van Nederland met meer dan 50.000 producten van 150 merken.

Het thuiskantoor

Het thuiswerken zal voor velen (deels) een blijvertje zijn. Dus heeft in onze huishoudens een nieuw fenomeen de kop opgestoken: het thuiskantoor. Was er voorheen nauwelijks aandacht voor een werkplek in huis, nu gaan we hier toch echt serieuzer werk van maken. Richt jouw werkplek sfeervol in en zorg ook voor een fijne stoel waar je even ontspannen iets kunt lezen. Kies voor leuk behang of schilder een muur in een bijzondere kleur, voor een inspirerende omgeving. Dat is een stuk leuker dan op kantoor naar die grijze archiefkasten kijken. Maak het overigens ook weer niet té hysterisch. Je moet je natuurlijk wel kunnen concentreren.

Geïnspireerd geraakt en nu benieuwd welke meubels en woonaccessoires goed passen in jouw huis? Piet Klerkx heeft wooninspiratie voor elke woonstijl en budget. Bij de grootste woonspecialist van Nederland vind je meer dan 50.000 producten van 150 merken. Check hier welke winkel bij jou in de buurt is.

Bronvermelding: Telegraaf

Antwoord op al je woonvragen

Van je huis een thuis maken, daar helpen we graag bij. Of je nu op zoek bent naar een bank, tafel, fauteuil, kast of een compleet interieur: onze adviseurs staan voor je klaar met professioneel advies op maat.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten