Wat maakt MyBox bijzonder?

MyBox is de nieuwste verstelbare boxspring van Piet Klerkx. Zowel de boxspring als het matras zijn voorzien van de innovatieve Inside Pocket technologie. Klinkt mooi, maar wat houdt dat in? Inside pocket is eigenlijk een veer in een veer en deze zijn ieder afzonderlijk verpakt. De werking van een veer in een veer is dat het lichaam eerst wordt ondersteund door de buitenste veer. Vervolgens wordt het lichaam extra ondersteund door de binnenste veer. De matrassen die voorzien zijn van de Inside Pocket techniek, zijn daarnaast ook voorzien van extra ventilatieroosters. Deze zorgen voor een goede ventilatie waardoor de matras een juiste temperatuur houdt. En dit draagt allemaal bij aan een heerlijke nachtrust. Voor een goede nachtrust is een goed bed een must. Een boxspring van MyBox is een  uitstekende keuze, bovendien is MyBox vriendelijk geprijsd, dankzij de productie dichtbij huis. Een ander voordeel is dat je je eigen MyBox komt samenstellen. Er zijn 3 verschillende varianten: MyBox Silver collectie, MyBox Gold collectie, MyBox Platinum.

Silver

De Silver collectie van MyBox biedt heerlijk slaapcomfort voor een vriendelijke prijs. Stel zelf je boxspring samen door te kiezen uit een passende matras, topmatras en ombouw. Maar ook de kleuren en materialen zijn zelf te bepalen. - Boxdikte van 22 cm met bonellvering - Pocketveringmatras met comfortschuim - Comfortschuim topmatras van 8 cm - In vaste en elektrische uitvoering

Gold

De Gold collectie bestaat uit meerdere comfort-lagen voor extra slaapcomfort. De gestoffeerde matrassen en de mooie plintbox zorgen voor een luxe uitstraling. Kies zelf de kleuren, materialen en type matrassen uit om je perfecte boxspring samen te stellen. - Boxdikte van 28 cm met pocketvering - Pocketveringmatras met koudschuim - Koudschuim topmatras van 10 cm - In vaste en elektrische uitvoering

Platinum

De Platinum boxsprings bieden een niet te evenaren slaapcomfort en hebben een zeer luxe uitstraling. De matrassen hebben 7 comfort-zones en een stevig lig comfort. De hoofdborden hebben een mooie gecapitonneerde afwerking. Uiteraard is ook de Platinum collectie zelf samen te stellen. Kleuren, materialen, hoofdborden, poten, type matrassen; alles kan op wens aangepast worden. - Boxdikte van 28 cm met pocketvering - Pocketveringmatras met latex - Latex topmatras van 10 cm - In vaste en elektrische uitvoering.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?