WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Nick, adviseur

De natuurlijke woontrend van 2020

Kom tot rust met de woontrend natuurlijk luxe. Bij deze trend staan de kleuren groen en bruin centraal, in combinatie met natuurlijke materialen. Door gebruik te maken van verschillende structuren ontstaat er een harmonieus geheel.

Een oase van rust

Na een hectische dag is niets zo lekker als thuiskomen en genieten van je vrije tijd. Maar wist je dat je omgeving invloed heeft op jouw stemming? Je hebt wellicht wel eens gehoord van het gezegde: ‘Een opgeruimd huis is een opgeruimde geest’. Een omgeving waarin jij je prettig voelt heeft een positief effect op jouw humeur. De kans is groot dat jij je beter kunt ontspannen als er niet nog een paar huishoudelijke taken op de loer liggen. Daarnaast kunnen kleuren en de sfeer die je met jouw interieur neerzet effect hebben op jouw gemoedstoestand. Een huis waarin jij je thuisvoelt, dat is onze missie. En wie weet sluit de woontrend natuurlijk luxe daar wel perfect bij aan.

Natuurlijke materialen

Dit seizoen zien we veel lichte kleurstellingen en daarbij mogen de natuurlijke materialen niet ontbreken. Door gebruik te maken van verschillende groen- en bruintinten haal je de natuur in huis. Combineer deze zachte kleuren met wit en hout en voor je weet creëer je een tijdloos, rustgevend en luxe interieur. Bij natuurlijk luxe zit het hem in de details. Geef je interieur diepgang door verschillende materialen en structuren samen te voegen. Denk hierbij aan karakteristiek hout, rijke stoffen en een aantal opvallende accessoires.

Een harmonieus interieur

Spreekt de woontrend natuurlijk luxe jou wel aan? Maar weet je niet wat de beste opties zijn voor in jouw huis? Dan ben je van harte welkom voor een gratis interieuradvies in één van de Piet Klerkx winkels. Een gespecialiseerde interieuradviseur brengt al jouw woonwensen in kaart en schetst op basis van deze informatie een persoonlijk ontwerp. Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over kleuren, materialen, stoffering en woonaccessoires en helpen je graag met het uitzoeken én samenstellen van de perfecte meubels. Maak een afspraak en laat je inspireren!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten