Nieuw bij Piet Klerkx Waalwijk: De designmeubelen van Gelderland

Design meubelen- en accessoires geven uw interieur een uniek karakter. Een uitgebreide collectie designer items vindt u bij Riant Stoutenbeek, een afdeling in Piet Klerkx Waalwijk. Iedere design stijl is hier te vinden en de grootste designmerken zijn er vertegenwoordigd. Daar is nu een nieuw, toonaangevend merk bijgekomen: Gelderland. In deze blog vertellen we u meer over de geschiedenis van dit designmerk, de uitgebreide collectie en de mogelijkheden.   


Scandinavisch design, duurzaamheid en zitcomfort

Gelderland vindt zijn oorsprong in 1936. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een grote speler op de Nederlandse markt van designmeubelen. De meubels hebben een typerend, Scandinavisch design met strakke, hoekige vormen. Daarbij zijn duurzaamheid en zitcomfort de streefwaarden voor Gelderland. Het resultaat mag er wezen: luxe, hoogwaardige meubels met oog voor detail. Met een meubelstuk van Gelderland verrijkt u uw interieur met een echt pronkstuk.

De collectie van Gelderland

De meubelcollectie van Gelderland bestaat uit banken, fauteuils, stoelen en accessoires. De strakke, minimalistische vormgeving is de rode draad door deze collectie. Daarbinnen zijn er eindeloos veel mogelijkheden wat betreft materiaal, kleur en design. Zo kunt u gaan voor een tijdloze, zwart leren bank of juist voor een opvallende kleur zoals okergeel of bordeauxrood. Daarnaast kiest u uit diverse modellen: van strak en eenvoudig tot speels met een retrolook. In onze showroom vindt u bijvoorbeeld een unieke fauteuil die zich typeert door een combinatie van stof en leer, ronde armleuningen en een extra dikke zitting. Als u het ons vraagt een ware blikvanger voor ieder interieur.

Kom langs in onze winkel

Wilt u meer weten over het merk Gelderland of de collectie met eigen ogen bewonderen? Kom dan naar de Riant Stoutenbeek afdeling in onze winkel in Waalwijk. Onze adviseurs helpen u hier graag verder en voorzien u van een persoonlijk advies.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND