Nieuw bij Piet Klerkx: de designkasten van Interstar

Design, maatwerk en kwaliteit: de woorden die centraal staan bij het nieuwe merk Interstar. Sinds kort is het Hollandse designmerk Interstar toegevoegd aan de collectie van Piet Klerkx. In de collectie van Piet Klerkx vindt u meerdere Hollandse topmerken, maar Interstar is toch wel een unieke aanwinst. Interstar is al meer dan 75 jaar expert op het gebied van designmeubelen, en dan voornamelijk kasten, op Hollandse bodem. Wilt u meer te weten komen over dit prachtige designmerk? Lees dan snel verder. Wij vertellen u graag meer over deze nieuw toegevoegde collectie.

Echte Hollandse designkasten

Interstar is specialist in het maken van échte Hollandse designkasten. De mogelijkheden op het gebied van kasten zijn dan ook eindeloos bij de makers van Interstar. Bovendien biedt Interstar een zeer ruime collectie aan, geschikt voor verschillende woonstijlen. Binnen deze ruime collectie is het mogelijk om voor elk interieur een oplossing op maat te bestellen. Door deze vele mogelijkheden en opties kan Interstar iedere klant voorzien van een perfecte, maatwerk designkast.

De collectie van Interstar

In de ruime collectie van Interstar bevinden zich onder andere wandkasten. Deze wandkasten zijn opgebouwd uit losse kastelementen, waardoor u eindeloos kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Zo stelt u eenvoudig zelf een eigen kastenwand samen die geheel voldoet aan al uw wensen. Binnen deze kastenwanden kunt u kiezen voor een open of gesloten wand. Kiest u voor een open kastenwand dan kunt u alle kanten op. Ga bijvoorbeeld voor een open wandmeubel met opvallende accessoires, een mooie stellage of zet uw boeken op een rijtje om uw interieur een speelse draai te geven. Ook zijn er vele mogelijkheden met kasten met dichte deuren. Kleine en grote wandkasten, met weinig of juist veel vakken. Deze kunnen worden afgewerkt met lades of deuren. Zo kunt u uw spullen veilig en netjes opbergen en deze geheel aan het zicht onttrekken. Natuurlijk is dit niet het enige wat het assortiment van Interstar te bieden heeft. Er zijn ook diverse audiomeubelen verkrijgbaar, waardoor draden eenvoudig en netjes weggewerkt kunnen worden. Zo geniet u van optimaal geluid zonder last te hebben van al die draden en snoeren. Interstar heeft nog veel meer te bieden, kom bijvoorbeeld de elektrische opty-mist haard bekijken in de showroom van Piet Klerkx Waalwijk op de afdeling Riant Stoutenbeek.

Bekijk de meubelen in onze winkel

Bent u enthousiast geworden over dit oer-Hollandse merk? Kom dan naar Riant Stoutenbeek in ons filiaal Piet Klerkx Waalwijk om de meubelen te bekijken. Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van de ideale kastenwand voor uw interieur. Indien u geïnteresseerd bent in een persoonlijk samengesteld wandmeubel is het handig om een afspraak te maken met een van onze adviseurs, zo weet u zeker dat de juiste adviseur gelijk voor u klaarstaat.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?