Nikkie Haacke

Nieuw bij Piet Klerkx Waalwijk: Zuiver en Dutchbone

In onze vestiging in Waalwijk zijn we enorm trots op onze nieuwe collectie Dutch Design. De Nederlandse merken Zuiver en Dutchbone zijn beide succesvolle interieurmerken in Nederland én daarbuiten. De collectie is opvallend en trendy met originele meubels en accessoires van Nederlandse ontwerpers waar u niet omheen kunt. U vindt de merken vanaf nu in onze showroom in Waalwijk en wij lichten hier vast een tipje van de sluier voor u op.

Zuiver

Zuiver is hét interieurmerk van dit moment. Een Nederlands label met een uitgebreide collectie meubels met een kenmerkende ‘Zuiver’-twist: trendy, fris, jong en origineel tegen een goede prijs. Het merk biedt eigentijdse producten die met hun kleuren en originele details van elk meubelstuk een verrassend item maken. De uitgebreide collectie eetkamerstoelen bijvoorbeeld biedt zoveel verschillende modellen en kleuren dat kiezen nog lastig wordt. U vindt bij Zuiver banken, stoelen, kasten, tafels en woonaccessoires voor een originele inrichting. Leuk om te weten: alle producten worden door het eigen Zuiver team ontworpen en zijn inmiddels al een hit in 60 landen!

Dutchbone

De ontwerpers van het Nederlandse Dutchbone laten zich graag inspireren door invloeden van over de hele wereld. Bij Dutchbone vindt u meubels en accessoires met een eigen verhaal die uw interieur een ziel geven. Dutchbone biedt een betaalbare collectie meubels met soms opvallende details als franjes of modellen met een knipoog naar de jaren 80. Denk aan gezellige fauteuils in een retrostof om heerlijk in te ‘relaxen’. Houdt u van een knus en gezellig interieur? Bekijk dan eens de Dutchbone collectie waarbij natuurlijke kleuren een belangrijke inspiratiebron vormen en de boventoon voeren.

Advies voor uw interieur

Bent u nieuwsgierig naar deze bijzondere collecties van Nederlandse bodem? Bezoek dan onze winkel in Waalwijk om de meubels te bewonderen. Vergeet ook zeker niet de prachtige woonaccessoires die deze merken bieden, te bekijken. Bovendien staan onze adviseurs voor u klaar om u desgewenst van passend interieuradvies te voorzien.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND