Nieuw bij Piet Klerkx: de Aquahot kraan

De nieuwe Aquahot is een ware trend in keukens. Naast warm en koud water stroomt er namelijk ook direct kokend water uit de Aquahot. Zet snel een lekkere kop thee zonder te hoeven wachten  of begin direct met het koken van pasta voor dat heerlijke gerecht. Door deze kraan is de waterkoker overbodig wat zorgt voor meer ruimte op het aanrecht, erg praktisch! Lees verder en ontdek alles over dit nieuwe product bij Piet Klerkx Waalwijk en Amersfoort.

Aquahot is een multifunctionele keukenkraan

De Aquahot voorziet dus in koud, warm én kokend water. Deze kraan is een drie in één waterkraan en daarmee multifunctioneel. De kraan is makkelijk te bedienen door een hendel waarmee het koud en warm water gereguleerd kan worden. Door middel van een draaisysteem wordt het kokend water bediend. Dit maakt de kraan kindvriendelijk, omdat kleine kinderen die draaiende beweging nog niet beheersen. De kraan is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor een neutrale uitstraling kan gekozen worden voor de kleur chroom, maar zelfs goud en zwart behoren tot de opties. Hierdoor past deze designkraan bij elke stijl keuken. Maak eventueel een afspraak met onze keukenexperts voor advies op maat en ontdek welke kleur perfect past bij uw keukeninterieur.

 

Naast alle functies nog meer voordelen

Dat de Aquahot alle temperaturen kan bereiken is een feit, maar er is nog meer. Deze multifunctionele waterkraan is ook voorzien van een kalkfilter. Dit zorgt ervoor dat de waterleidingen die naar de kraan toelopen vrij blijven van kalk en dat het water heerlijk fris smaakt. Door kalk kan water namelijk een bittere smaak krijgen. De kalkfilter van de Aquahot is na het gebruik van een jaar makkelijk te vervangen. Ook is deze keukenkraan duurzamer en goedkoper in vergelijking met een waterkoker. De Aquahot geeft sneller kokend water en verbruikt daardoor minder energie.

Kom naar onze winkel en ontdek de functies van Aquahot

Bent u nieuwsgierig naar de Aquahot en de manier waarop deze kraan direct kokend water geeft? Kom dan naar onze winkel in Waalwijk of Amersfoort. Hier staan onze specialisten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken, zodat wij u gelijk kunnen helpen wanneer u onze winkel bezoekt.  

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?