De eindeloze mogelijkheden van maatwerkkasten

Met een maatwerkkast stemt u de kast precies af op een bepaalde ruimte in huis. Hiermee wordt de ruimte in uw woning optimaal benut, wat bijvoorbeeld erg handig is in een kleinere woning. Ook wanneer u beschikt over een ruimte met afwijkende maat, is een maatwerk oplossing erg geschikt. In onze collectie vindt u verschillende kleuren, maten en samenstellingen. Het assortiment van Piet Klerkx biedt onder andere maatwerkkasten van de merken Hulsta, Jori, Interstar en Spectral. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van maatwerkkasten.

Mogelijkheden maatwerkkasten

Piet Klerkx biedt maatwerkkasten in verschillende stijlen en prijsklassen. Zo vindt u altijd de maatwerkoplossing dat bij uw wensen en budget past. De Hulsta maatwerkoplossing beschikt over hoogwaardige kwaliteit. Dit merk biedt een rustige uitstraling en is daarom geschikt als stijlvolle, onopvallende kast in bijvoorbeeld de woonkamer. Door het gebruik van natuurlijke, rustige kleuren is deze kast goed te combineren met bestaande meubelstukken in uw woning.

Bent u op zoek naar een maatwerkkast voor uw televisie? Bekijk dan de mogelijkheden van Spectral. Door het design en extra opbergruimte van Spectral worden kabels en elektronica netjes verborgen. Met de tv-meubel van Spectral geniet u van een uniek meubelstuk met een stijlvol design. Piet Klerkx heeft daarnaast diverse hangende wandkasten in de collectie. Met een hangende wandkast bespaart u ruimte. Deze kast heeft daarnaast een modern, strak design. Bekijk de collectie van Interstar en geniet van een unieke uitstraling.

Geïntegreerde opties

Wilt u een stapje verder gaan? Met geïntegreerde opties wordt uw maatwerk nóg uitgebreider. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde tv-boxen of een sierhaard. Dit zorgt voor een unieke blikvanger in uw woonkamer. De Air Signature tv-meubel van Spectral beschikt over een elegante maatwerkoplossing met soundbar. De verbindingskabel tussen de televisie en soundbar verdwijnt netjes achter het Airboard en hiermee kunt u optimaal genieten van een strakke en stijlvolle woonkamer. De Air Signature tv-meubel is exclusief te bekijken bij Piet Klerkx in Waalwijk. Kom gerust langs om alle mogelijkheden te bekijken van de Air Signature en te zien of dit tv-meubel wellicht wat voor u is.

Een andere geïntegreerde optie is de elektrische Opty-Mist haard. Een elektrische haard zorgt voor sfeer en met de Opty-Mist haard naast of onder uw televisie creëert u een gezellige en sfeervolle uitstraling. De elektrische haarden van Opty-Mist geven de illusie van een echte haard. Het praktische voordeel van de Opty-Mist haard is dat er een rookkanaal ontbreekt. De Opty-Mist haarden branden op basis van water. Daardoor zijn ze kostenbesparend en goed voor het woonklimaat.

Voor welke maatwerkoplossing kiest u?

Bent u ook zo’n fan van al deze maatwerkoplossingen? Kom dan eens langs in een van onze winkels. Let wel op dat de collectie per winkel verschilt. Een groot deel van de collecties staat in de showrooms, met uitzondering van Purmerend. Alle maatwerkkasten, m.u.v. Purmerend, is vanuit de winkel te bestellen.

Komt u langs om een specifiek meubel te bekijken? Dan adviseren wij u vooral de winkel te bellen of deze beschikbaar is. Daarnaast adviseren wij u om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Het intekenen van een maatwerkmeubel kan namelijk veel tijd kosten. Meet vooral de wand op waar de meubel komt te staan en bedenk wat u erin kwijt wil. Onze adviseur zal dan samen met u de perfecte kast samenstellen.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND