WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Bert-Jan, stylist

Maak kennis met stylist Bert-Jan

Hoi! Leuk dat je op deze gastblog hebt geklikt! Ik ben Bert-Jan en ik werk als stylist bij Piet Klerkx. Met ons stylingteam zorgen we ervoor dat de winkels er mooi en inspirerend uitzien, zodat het voor onze klant een uitje is om langs te komen. In deze gastblog schrijf ik over mijn werkzaamheden en hoop ik jou een leuke dosis inspiratie mee te geven. 

Piet's Woonwarenhuis in Waalwijk

Bij Piet Klerkx werken verschillende stylisten teams en er is een team van gespecialiseerde adviseurs waarbij je met al je woonvragen terecht kunt. Zij gaan daarmee aan de slag en zorgen voor de meest verrassende oplossingen met onze mooie collectie. Ook kun je terecht bij de meiden van het Woonwarenhuis in Piet Klerkx Waalwijk. Zij helpen je om de leukste accessoires bij elkaar te zoeken. Van karpet tot kandelaar en van schilderij tot schemerlamp: alles is daar te vinden.

Een podium vol bloemen

Zelf zit ik in het winkel-stylingteam. Onder leiding van onze hoofdstyliste Corry van Beek reizen we door het land om de Piet Klerkx winkels te stylen volgens de laatste woontrends. Wij zijn druk met het inrichten en stylen van de interieurkamers in alle stijlen. Maar wij doen ook heel veel voor de fotografie, wat ik zelf erg tof vind! Een klus waarbij we onze creativiteit echt los mogen laten gaan is het bedenken van een nieuw podium. Dit keer ben ik aan de slag gegaan met mijn collega Monique en hebben we de mooiste bloemenkussens bij elkaar gezocht om een presentatie te maken!

MORE = MORE

Als basis hebben we een eettafel en verschillende eetkamerstoelen gebruikt. Over de steigerbuizen, deze hebben we gebruikt in een eerdere presentatie want ook wij doen aan duurzaam, hebben we een aantal vloerkleden van Essenza gehangen. Zo werd het ons al snel duidelijk dat dit een typisch geval is van MORE = MORE. Want waarom zouden we het bij een paar kussens laten als we de keuze hebben uit een Woonwarenhuis vol? 

Wanneer kom jij langs om te shoppen en het eindresultaat te bekijken? Laat je me dan even weten wat je ervan vindt?

Wie weet zie ik je snel!
 

Bert-Jan

 

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten